Ultimele pregătiri pentru târgul de adopții de la mall. Spectacol susținut de mai mulți artiști

Au ajuns la Târgu Jiu artiștii care concertează începând cu ora 17, la mallul din oraș, în cadrul unui eveniment inedit, un târg de adopții de animale.  Vor cânta intrepreta de muzicp populară Niculina Stoican, Emi și Cucu, de la Noaptea Târziu și Ruby.

Târgul de adopții este organizat de Direcția pentru Gestionarea Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj și Pro Animals în parteneriat cu mulți alți iubitori de animale. 

"În cadrul acestui Târg de Adopții vor avea loc următoarele activități: prezentarea cățeilor pentru adopție (adopția nu se face pe loc, ci ulterior după selectarea cererilor pentru o adopție responsabilă); o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor;pictura pe fată si diverse activitati dedicate copiilor; demonstratie dresaj căței Salvamont; plus multe alte surprize", anunță organizatorii. 

Nici nu a început evenimentul, iar primul cățeluș are familie. ”Am început cu dreptul, primul cățeluș care și-a găsit o casă. Felicitari pentru decizia luată”, anunță orgamizatorii.

Galerie foto



Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: