Spectacol caritabil pentru un băiețel bolnav. Și tu îl poți ajuta pe Denis!

Primăria municipiului Târgu Jiu se implică în cazul unui copil bolnav de cancer. Astfel, următorul spectacol de muzică populară, ce va fi organizat în centrul orașului, va fi dedicat acestui caz. Băiețelul a fost operat de urgență la o clinică din Turcia, iar pentru această intervenție chirurgicală, dar și pentru tratamentele post-operatorii, care îi dau o șansă la viață, familia are de achitat o factură uriașă.

Nu mai puțin de 95.000 de euro costă șansa la viață a unui băiețel din județul Gorj. Denis are doar trei ani, iar ultimele luni și le-a petrecut doar prin spitale. Părinții lui au căutat neîncetat o echipă de medici specialiști care să-l vindece pe micuț. Salvarea a venit de la o clinică din Turcia, dar costurile sunt imense. Oameni din toate colțurile țării i-au sărit în ajutor lui Denis, iar săptămâna aceasta, în centrul municipiului Târgu Jiu va fi organizat un spectacol caritabil tot cu scopul de a se strânge banii necesari pentru tratamentul copilului.
Evenimentul, care va avea loc la amfiteatrul din centrul pietonal, face parte din seria de spectacole organizate de primăria municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu Tarafu` lu` Blondea.
Pe scenă vor urma artiștii de muzică populară: Maria Ghinea, Livia Celea-Streață, Cristian Bănățeanu și Delia Barbu.
Cei care doresc să pună umărul la salvarea lui Denis pot merge la spectacol joi, 6 octombrie, începând cu ora 18:00. Acolo se vor strânge donații pentru acest caz, dar cine dorește să contribuie cu bani, o poate face și direct în conturile puse la dispoziție de familia băiețelului.

Galerie foto


Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: