Tinerii dintr-o comună din Gorj se luptă pentru titlul "Satul European de Tineret 2023"

Mai mulți tineri din comuna gorjeană Scoarța arată că le pasă și se implică în viața comunității din care fac parte. Au intrat în lupta pentru titlul ”Satul European de Tineret 2023” și se bazează în această competiție și pe sprijinul autorităților locale și județene.

Tinerii care fac parte din acest proiect împreună cu primarul comunei Ion Stamatoiu au avut deja o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Cosmin Popescu. ”Ne-am întâlnit cu dl Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, și am discutat despre problemele și nevoile pe care le-am identificat la consultarea pe care am făcut-o în comunitate.  Am discutat despre metodele prin care putem să creștem gradul de participare al tinerilor în procesul decizional, obiectiv al programului European Youth Village pe care ne propunem să îl atingem. Ne bucurăm de sprijinul autorităților locale și județene în candidatura pentru titlul de ”Satul European de Tineret 2023”, este anunțul făcut de tinerii angrenați în proiect


Tinerii implicați în acest proiect au ținut să precizeze și faptul că implementarea programului "Satul European de Tineret" se va realiza într-un mod transparent, apolitic, cu participarea societății civile, alături de instituțiile publice locale, pentru atingerea obiectivelor acestuia.

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: