Energeticianul, acasă la Pandurii. Publicul, aşteptat la stadion

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca următorul meci pe teren propriu cu ACS Energeticianul. Este un meci între două echipe de la jumătatea clasamentului, dar şi un meci al orgoliilor, un fost sponsor de la Pandurii fiind acum principalul finanţator al echipei care joacă meciurile de pe teren propriu la Petroşani.

Etapa cu nr. 17 se va desfăşura pe parcursul a numai două zile, sâmbătă şi duminică. Meciul Pandurii - Energeticianul este programat sâmbătă, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, cu începere de la ora 11.00. Partida nu este televizată, dar vremea se anunţă frumoasă, astfel că iubitorii de fotbal pot să vadă meciul pe viu. Preţul biletului este de 20 lei.

Oaspeţii vor avea galerie

La Clubul Pensionarilor din Cartierul Aeroport Petroşani se fac înscrieri pentru cei care vor să vadă acest meci la Târgu Jiu. Plecarea va fi sâmbătă dimineaţa de la ora 8:30. „Cei de la club ne ajută cu transportul, ne asigură o masă după meci, plus biletele de intrare la meci. Totul cu ajutorul domnului Nicolae Sarcină”, a spus Nuţu Jurca, pensionarul care face listele. Acesta a mai spus pentru zvj.ro că pensionarii vor purta o discuţie cu oficialii clubului despre viitorul echipei. „Vrem să le propunem să-şi îndrepte atenţia spre juniorii Jiului, pentru a-i promova. Noi l-am apreciat şi pe fostul antrenor Dan Vasilică pentru că a vorbit întotdeauna frumos de Valea Jiului şi a promovat imaginea noastră prin interviurile date”, a mai spus pensionarul microbist, angajat al Primăriei Petroşani.

Programul etapei a 17-a:

sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00
SSC Farul Constanţa - Luceafărul Oradea - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV
Dacia Unirea Brăila - Daco-Getica Bucureşti
Ripensia Timişoara - CS Mioveni
Academica Clinceni - Aerostar Bacău
CS Baloteşti - ASU Politehnica Timişoara
Pandurii Târgu Jiu - Energeticianul
Metaloglobus Bucureşti - Chindia Târgovişte

sâmbătă, 17 noiembrie, ora 13:00
ACS Poli Timişoara - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

duminică, 18 noiembrie, ora 11:00
Sportul Snagov - Universitatea Cluj - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

duminică, 18 noiembrie, ora 13:00
UTA Arad - FC Argeş - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: