Primăria Albeni şi ISJ, lideri la minifotbal

Liga secundă de minifotbal de la Dolce Vita a ajuns la finalul turului de campionat. FC Primăria Albeni este lider în Seria 1, în timp ce Seria a doua este condusă de echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Şapte etape au fost programate în prima parte a Ligii a doua – ligă rezervată echipelor formate din firme, instituţii sau din amatori. În prima serie, echipa Primăriei Albeni a măturat tot în cale. Băieţii lui Cătălin Birău şi Constantin Văduva au câştigat toate cele 6 partide şi încheie turul cu maxim de puncte. Ultima ispravă a fost duminică, atunci când cei de la Albeni au trecut la limită, scor 3-2, de Triton.

În Seria a doua, lucrurile sunt mult mai echilibrate şi palpitante. Primele cinci clasate sunt despărţite de numai trei puncte în clasament, aşa că returul se anunţă unul exploziv. În runda a şaptea, cel mai tare meci a adus faţă în faţă Inspectoratul Şcolar Gorj şi Lido Team. Profesorii au fost mai inspiraţi în faţa porţii, s-au apărat excelent şi s-au impus cu un categoric 4-0. Cu aceste trei puncte, echipa profesorilor gorjeni încheie turul de campionat pe primul loc. (A.A.)

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: