Energeticianul vrea din nou să devină Jiul Petroşani

Echipa de fotbal din Valea Jiului apelează la sprijin de la suporterii locali din Petroşani pentru meciul cu Pandurii. Iar conducerea îşi prezintă înaintea acestei partide decisive pentru menţinerea în Liga 2 şi oferta pentru autorităţile locale din Petroşani.

Meciul dintre ACS Energeticianul şi Pandurii Târgu Jiu scoate la iveală şi alte intenţii ale celor de la Petroşani. Echipa celor de la Energeticianul vrea să rămână în Liga 2, pentru ca din sezonul viitor să devină Jiul Petroşani. Deşi este un meci pentru a fi sau a nu mai fi în Liga 2, oficialii de la Petroşani fac deja promisiuni că echipa va rămâne definitiv în Valea Jiului şi se va numi Jiul Petroşani.

Gazdele din meciul de duminică sunt pe val şi au un moral bun după victoria cu 4-1 din etapa intermediară, e adevărat în faţa unei echipe deja retrogradate, CS Baloteşti. Dată fiind însă seceta de rezultate din acest retur şi jocul mai slab al echipei, meciul cu Pandurii devine unul pentru a fi sau a nu fi în Liga 2. „Dacă reușim să batem duminică, atunci suntem ca și salvați de la retrogradare. Eu contez foarte mult pe atitudinea jucătorilor mei și pe conștiința lor”, a declarat înaintea acestui joc Alin Zgripcea, președintele clubului ACS Energeticianul, pentru Ziarul Văii Jiului.

Oficialul echipei din Valea Jiului a făcut apel şi la autorităţile din Petroşani să sprijine echipa în demersul de a se numi din acest an Jiul Petroşani, dar şi la publicul de fotbal din Vale să fie prezent la acest meci decisiv. „Cerem sprijinul autorităților locale, domnului primar Tiberiu Iacob-Ridzi, să reușim ca din vară echipa să se numească Jiul Petroșani. Vom continua să jucăm la Petroșani. Așteptăm sprijinul publicului din Petroșani la acest meci pentru că este un public cunoscător de fotbal aici în Vale și contăm pe ajutorul lui”, a mai declarat preşedintele celor de la Petroşani. Cel mai probabil se va apela la o fuziune cu actuala echipă Jiul care activează în Liga a 4-a.

Meciul dintre Energeticianul şi Pandurii este programat să se dispute duminică, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul din Petroşani.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: