Turneu de minibaschet, la Târgu Jiu

Un turneu de minibaschet se va desfășura duminică, 19 mai, la Târgu Jiu. Este vorba de Memorialul „Prof. Victor Perescu”, ediția a XII-a, în cadrul căruia vor concura sportivi născuți în 2007, dar și mai tineri.

Competițiile din cadrul turneului se vor desfășura atât în Sala de Sport a Colegiul National „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, cât și pe terenul de bitum al liceului. La competiție vor participa 8 echipe, 2 de fete și 6 de băieți. Este vorba de Clubul Sportiv Școlar Târgu Jiu- 2 echipe băieți, Asociația Baschet Club Târgu Jiu- 2 echipe de băieți și una de fete și Clubul Sportiv Star 2010 Târgu Jiu, aceasta din urmă intrând în turneu cu o echipă de băieți și una de fete.

Organizatorii și sponsorii vor oferi premii sportivilor. ”Această competiție are rolul de a pregăti viitoarele generații de baschetbaliști din județul nostru, cât și pentru participarea la Festivalul Național de Minibaschet care va avea loc la Costinești în perioada 23-30 iunie. Le dorim mult succes la aceste meciuri de pregătire tuturor participanților”, a declarat Marius Vlaicu, președintele Asociației Județene de Baschet Gorj.

Întrecerea sportivă este organizată de Asociația Județeană de Baschet Gorj în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: