A câștigat Cupa Old Boys la minifotbal

Dolce Vita a câștigat ediția a șasea a Cupei Old Boys la minifotbal. Dolce Vita a învins în finală pe Karma Târgu Jiu cu 4-1 și s-a calificat la Campionatul Național de Old Boys, de la Drobeta Turnu Severin, din luna iulie.

Dolce Vita a reușit o victorie mare în semifinalele Cupei Old Boys, atunci când a trecut, la loviturile de la 7 metri, de favorita competiției și deținătoarea trofeului din 2018, Minprest Rovinari.

Finala de duminică din Complexul Dolce Vita le-a adus față în față pe Dolce Vita și Karma Târgu Jiu. Cele două echipe se mai întâlniseră în grupa A, atunci când Karma s-a impus cu 3-1 după un meci foarte bun. Acum însă, cu toți jucătorii din lot prezenți, Dolce Vita a impus ritmul partidei.

Golgheterul Ligii 1, Ion Cănăvoiu, a punctat de două ori, fostul jucător al naționalei României, Claudiu Dumitru, tot de două ori, iar Dolce Vita s-a impus cu scorul de 4-1. Reușita celor de la Karma a venit la scorul de 0-2, prin Cătălin Crîngașu.

Dolce Vita Old Boys – Karma Târgu Jiu 4-1 (pauză: 1-0)

Goluri: Ion Cănăvoiu (min. 16 și 40) și Claudiu Dumitru (min. 26 și 32) / Cătălin Crîngașu (min. 27)

Dolce: Ionuț Crețan și Alberto Bibanu (portari) – Claudiu Dumitru, Cătălin Bucă, Daniel Buleac, Aurel Amzucu, Marian Erburosu, Ion Cănăvoiu și Alin Biosan

Staff: Daniel Buleac

Karma: Constantin Purdescu (portar) – Cătălin Crîngașu, Victor Dinică, Adrian Vîlcu, Sorin Răduțoiu, Alin Zăvoi, Vasile Bivolu, Adrian Șofei, Răzvan Ebîncă și Ion Arjoca

Staff: Victor Dinică și Alin Frîntu

Arbitri: Daniel Popescu și Daniel Blîndu

La festivitatea de premiere, trofeele au fost acordate de Cosmin Iosu, președintele Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Locul 1 – Dolce Vita Old Boys: Trofeu, Diplomă, Medalii de Aur și 2 bax-uri de bere Ursus

Locul 2 – Karma Târgu Jiu: Trofeu, Diplomă, Medalii de Argint și un bax de bere Ursus

Cel mai bun jucător – Claudiu Dumitru (Dolce Vita): Premiu Individual, Diplomă și un pack Ursus

Golgheter – Adrian Șofei (Karma): Premiu Individual, Diplomă și un pack Ursus

Cel mai bun portar – Ionuț Crețan (Dolce Vita): Premiu Individual, Diplomă și un pack Ursus

Prin acest succes, Dolce Vita Old Boys și-a câștigat dreptul de a participa la Campionatul Național de Old Boys, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România, în perioada 12-14 Iulie, la Drobeta Turnu Severin. ACS Minifotbal Gorj va achita pentru echipa câștigătoare taxa de participare la competiția națională, rezervată jucătorilor trecuți de vârsta de 40 ani.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: