Energia în pericol! Răuţ avertizează: Oricine poate pleca!

Energia Rovinari a pierdut deja două meciuri la rând şi nu-şi permite un al treilea eşec. Norocul gorjenilor este că la Tg-Jiu vine o echipă slabă din campionat, Timba Timişoara, aşa că ieşirea din criză este foarte probabilă pentru moment.

Echipa de baschet a lui Florin Nini a uitat să mai câştige. Două eşecuri consecutive, acasă cu U Mobitelco Cluj şi în deplasare la Sibiu au aruncat în derivă corabia gorjenilor, care părea să se îndrepte sigur spre play-off. Pentru a se redresa, Energia trebuie să bată acasă pe Timba Timişoara şi în deplasarea scurtă de la Craiova.

Trebuie să bată Timba Timişoara

Apele nu mai sunt limpezi la secţia de baschet a Energiei după înfrângerile  suferite cu U Mobitelco Cluj şi CSU Sibiu. Gorjenii simt că obiectivul de play-off este în pericol, aşa că trebuie să ia măsuri. Victoria cu Timba Timişoara sâmbătă de la ora 19:00 pare o formalitate, dar aceasta trebuie susţinută de rezultate bune şi în viitor. Şeful instalat în vară la Energia, Laurenţiu Răuţ, trage un semnal de alarmă. "În urma rezultatelor din ultima vreme am avut o şedinţă generală cu toţi acţionarii, am discutat inclusiv cu antrenorul Nini. Sperăm să redresăm corabia, deşi ne aşteaptă un retur destul de greu. Nimeni este bătut în cuie la Energia, nici jucătorii, nici antrenorii, nici măcar preşedintele, asta le-am transmis şi băieţilor. Nu au niciun motiv să nu joace, pentru că toate cerinţele au fost îndeplinite, iar cu banii sunt la zi. Ei trebuie să îşi facă datoria faţă de club", a anunţat ferm Răuţ potrivit site-ului oficial al clubului.

"Atâta timp cât se investesc nişte bani, toată lumea trebuie să muncească, să merite aceşti bani. Cine nu înţelege asta, este liber să plece. Când nu se îndeplineşte obiectivul toată lumea este în pericol, de la jucători la preşedintele de club."  Laurenţiu Răuţ, preşedinte club Energia Rovinari

Au adus un pivot

Energia avea nevoie de un pivot după ce sârbul Djapa s-a accidentat. Căutările s-au oprit la Nemanja Milosevic, un muntenegrean de 26 de ani şi cu o înălţime de 2,03 metri. Acesta a jucat până acum în Muntenegru, Bulgaria şi Spania şi ar putea debuta la Energia chiar sâmbătă dacă i se eliberează cartea verde de transfer în timp util. „Cu ajutorul lui sperăm să ne atingem obiectivul din acest sezon, participarea în play-off. Sperăm să fie jucătorul de care avem nevoie pentru că Djapa va lipsi două luni de zile. Îl vedem la lucru şi, în funcţie de aportul adus, vedem dacă rămâne sau nu pentru sezonul următor", a confirmat Răuţ.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: