Energia merge mai departe în Cupa României

Echipa de baschet Energia Târgu Jiu s-a calificat luni, 5 ianuarie, în sferturile de finală a Cupei României, după un meci disputat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu Atlassib Sibiu. Scorul a fost 82 -78 pentru Energia.

Câștigătoarea Cupei României, Energia Târgu Jiu, a încheiat anul 2014 pe locul 7. Dar acest lucru nu este pe placul antrenorului Antonis Contantinides. El vrea locul 4 sau 5.  „Ca antrenor, cred că această echipă merita mai mult, pentru că avem cele două meciuri pe care le-am pierdut acasă, cu Craiova şi Asesoft, iar în cazul în care le-am fi câştigat eram pe locul patru sau cinci”, a declarat tehnicianul.

Pentru 2015, Constantinides vrea ca Energia să se califice în Final Four. "Obiectivul nostru este să terminăm undeva pe locurile 4-5 înainte de play-off şi să ne calificăm în Final Four-ul Cupei României. Majoritate meciurilor cu echipele contracandidate le avem la Tg-Jiu şi aici practicăm un alt baschet”. Însă cea mai importantă performanţă din turul acestui sezon rămâne calificarea în ultimele 16 echipe din EuroChallenge chiar de la prima experienţă europeană a echipei gorjene.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: