Energia Pandurii a plecat la luptă cu zece jucători

Handbaliştii gorjeni de la Energia Pandurii au plecat ieri cu tot lotul disponibil la Constanţa pentru meciul cu HCM. Trei dintre cei zece jucători care au plecat la Constanţa sunt portari, fapt ce face ca Andrieş să mai aibă de ales dintre şapte jucători pentru lupta de pe teren, la un calcul simplu rezultând că pa bancă ar fi doar un jucător de câmp.

Campioana probabil că nici nu îşi va folosi lotul de bază în atare situaţie, fiind de aşteptat ca meciul să fie unul de verificare pentru constănţeni, care îşi vor testa probabil rezervele cu această ocazie. Lotul deplasat îi include pe Dragomir, Rădulescu, Motoi, Vukas, Păiuş, Giotoiu, Mărgineanu, Florea, Sandu Iacob şi Udriştoiu. Cu un asemenea lot, secretele nu îşi mai au rostul iar Andrieş a şi dezvăluit cum va juca: „Voi juca cu Udriştoiu pe extrema stângă, Vukas în partea dreaptă, Florea coordonator, Sandu Iacob şi Păiuş interi şi Giotoiu pivot. Singura rezervă va fi Mărginean plus cei doi portari Rădulescu şi Motoi”.

Realist fiind, Andrieş recunoaşte că şansele unei victorii sunt aproape de zero dar spune că echipa nu se va da la o parte şi va merge să se bată. Jocul campioanei cu Steaua şi diferenţa de scor la care a câştigat HCM în primul joc oficial al anului nu sunt deloc încurajatoare, dar antrenorul le cere puţinilor săi jucători să fie ei cei care vor greşi mai puţin. „Vom da o replică dârză Constanţei pentru că acum ne vom da seama unde suntem în această perioadă de pregătire. Nu trebuie să o luăm ca pe o misiune imposibilă”, spune chiar şi în această situaţie Andrieş. „A mai fost o situaţie, acum câţiva ani când Constanţa a venit aici cu nasul pe sus zicând probabil că vin la desculţii de la Târgu Jiu. Am condus la un moment dat la 10-11 goluri şi am obţinut victoria”. Dacă s-ar repeta istoria de atunci, pentru Andrieş ar fi extraordinar mai ales că redebutează la Energia într-un joc oficial. Tehnicianul a precizat că merge cu echipa să facă o figură frumoasă şi  joace şansa, mai ales că nu există nici un fel de presiune pe jucătorii săi. „Jucătorii care sunt, vor juca 60 de minute şi mă rog la Dumnezeu să nu mai apară nicio accidentare pentru că asta ne-ar mai trebui”, a mai spus ieri Andrieş care va trata meciul ca pe unul de pregătire şi dacă va reuşi şi o surpriză ar fi chiar o minune.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: