Pandurii au început munca la Braşov cu trei antrenamente pe zi

Petre Grigoraş are la dispoziţie la antrenamentele de la munte 26 de jucători. Aceştia au început de ieri pregătirea la Poiana Braşov cu trei antrenamente pe zi. Antrenamentele se desfăşoară pe stadionul din Poiana Braşov pe care gorjenii l-au închiriat pe perioada stagiului montan, având şi avantajul că în acest moment nu se mai află decât Rulmentul Braşov în cantonament în zonă.

Singura noutate faţă de lotul care s-a antrenat la Târgu Jiu în ziua plecării este prezenţa tânărului portar de 20 de ani Adrian Horvat adus în probe de la echipa a doua a celor de la Mureşul Deva.

Poiana Braşov oferă condiţii ideale de pregătire în aceste zile, ieri vremea fiind însorită pe tot parcursul zilei iar zăpada fiind zărită doar pe Masivul Postăvarul şi pe lacul Mioriţa care este acoperit şi de un strat de gheaţă. Pe stadionul din Poiană zăpada abia se mai zăreşte, iar faptul că acesta are o pistă sintetică de tartan ajută foarte mult la testele fizice pe care sportivii le susţin, în zonă pregătindu-se şi o serie de atleţi. „Ne vom axa în această primă fază a cantonamentului mai ales pe pregătirea fizică şi vor susţine şi o serie de teste fizice pentru a vedea la ce nivel este pregătirea lor”, a explicat preparatorul fizic Gheorghe Avram.

Petre Grigoraş a precizat că jucătorii trebuie să se aştepte în acest stagiu la o perioadă mai dificilă de pregătire date fiind condiţiile în care se desfăşoară: „Ei ştiu că trebuie să se aştepte la o perioadă de pregătire cu preponderenţă fizică. Va fi o perioadă foarte dificilă pentru ei, dar sper eu, şi sunt convins de asta, le va fi foarte utilă pentru viitor”.  Tehnicianul a mai precizat că nu e neapărat un chin pentru elevii săi dar acest stagiu e important pentru că la jocurile de verificare din Turcia se va vedea cine s-a pregătit bine: „Înainte de a începe campionatul vreau să ştiu pe cine mă pot baza din toate punctele de vedere fizic şi mental”.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: