Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia Rovinari l-a ofertat pe Fometescu

Oficialii de la echipa de baschet Energia Rovinari vor să aducă la Târgu Jiu unul dintre cei mai titraţi jucători din România. Este vorba de gorjeanul Claudiu Fometescu de la Dinamo, acesta fiind tentat să joace tot în prima ligă după ce Dinamo a retrogradat anul acesta.
Preşedintele secţiei de baschet de la Energia, Dan Cumpănaşu a explicat că l-ar dori pe Fometescu şi pentru banca tehnică dar clubul nu îşi permite să îl plătească făcându-i o ofertă doar pentru a fi jucător la Energia: „Claudiu Fometescu vrea să mai joace deocamdată şi va fi cooptat mai întâi pentru a fi jucător şi funcţie de banii pe care îi vom avea la dispoziţie şi de buget, el va ocupa şi un loc pe banca tehnică. Deocamdată vrem să-l aducem aici să mai joace. Nu pot să-l aduc aici dacă nu ne înţelegem la nişte termeni contractuali şi aceştia vor fi decişi de acţionarii clubului”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: