Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia Târgu Jiu, medalie de bronz în Liga Naţională de baschet masculin

Echipa de baschet masculin Energia Târgu Jiu a câştigat duminică, pe teren propriu, medalia de bronz a Ligii Naţionale, după ce a învins formaţia Steaua CSM Eximbank Bucureşti, cu scorul de 84-76 (41-38), în cea de-a doua partidă din trei programate în finala mică a sezonului.

Marcatori:

Energia – Milosevici 16 puncte, Watson 14, Troupe 14, Karpelesz 12, Mack 12, Darby 9, Kremen 7;

Steaua – Nicoară 29 puncte, Ikonici 22, Amis 10, Barac 10, Perry 2, Paul 2, Drăguşin 1.

În primul meci al finalei mici, Energia Târgu Jiu a câştigat, în deplasare, cu scorul de 95-75 (49-47), astfel încât, cu scorul de 2-0 la general, obţine medalia de bronz.

În semifinale, Steaua a fost eliminată de BC Mureş, iar Energia Târgu Jiu de campioana CSU Asesoft Ploieşti. Astfel, în finala mare se duelează CSU Asesoft Ploieşti şi BC Mureş, cele cinci meciuri fiind programate în 18-19 mai la Ploieşti, 24-25 mai la Târgu Mureş şi 29 mai, din nou la Ploieşti. Echipa care va obţine trei victorii va deveni campioana sezonului 2014-2015.

Pentru CSU Asesoft Ploieşti este cea de-a 12 finală consecutivă, în timp ce BC Mureş se află la a doua participare în ultimul act al stagiunii.

www.mediafax.roVizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: