Energia vrea să profite de oboseala Constanţei

Energia Pandurii joacă azi cu liderul Ligii Naţionale, HCM Constanţa, acesta fiind considerat un meci dificil al returului. Handbaliştii merg la victorie deşi gazdele sunt favorite prin prisma valorii lotului şi a locului din clasament. Gorjenii sunt optimişti totuşi şi speră într-o victorie pe care o pot obţine dacă vor ştii să profite de oboseala celor de la Constanţa.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, le-a cerut jucătorilor să facă o figură frumoasă deşi e conştient că nu le va fi uşor, dată fiind dorinţa de revanşă a constănţenilor: „Mergem să jucăm şi să facem o figură frumoasă. Băieţii sunt concentraţi şi ştiu că privesc cu seriozitate acest duel. O să avem totuşi viaţă grea acolo pentru că au de gând să se răzbune pe noi după ce i-am învins în turul campionatului. Constanţa e favorită, cred că e cea mai bună echipă din campionat, au arătat-o şi în meciurile din cupele europene. Merită să ia titlul dar şi noi merităm să mergem în cupele europene”. Antrenorul Vasile Stângă a precizat ieri, înaintea plecării spre Constanţa, că merge în această deplasare pentru a face un meci bun: „Le-am spus băieţilor că trebuie să jucăm handbal şi să nu ne speriem de adversar. Dacă vom juca bine în apărare şi contraatac le vom face viaţă grea celor de la Constanţa. Noi o să încercăm să profităm de oboseala lor”.

Tehnicianul  a mai precizat că vrea la acest meci un arbitraj corect temându-se de faptul că adversarii au o apărare extrem de agresivă care încalcă regulamentul.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: