Energie, ignorată de greii de la Federaţie

Finala Cupei la handbal nu a fost lipsită de momente penibile. Greii de la Federaţie în frunte cu preşedintele Cristian Gaţu şi secretarul general Mihai Marinescu i-au premiat la final doar pe câştigătorii Cupei în timp ce finaliştii au rămas cu buza umflată! „Se simte criza şi la ei!”, spun mâhniţi gorjenii.

Nicăieri nu-i ca-n România! Doar la noi se putea întâmpla ca o echipă ajunsă în finala unei competiţii sportive majore să nu primească nici măcar o diplomă pentru performanţa obţinută. Mulţi se întreabă ce ar fi făcut cei de la Federaţie dacă în locul Energiei ar fi fost campioana HCM Constanţa.

Unii cu medalii şi Cupă, alţii cu...mâna în buzunar!

Gestul incredibil al baştanilor federali de a nu oferi vreun premiu Energiei pentru prezenţa în finala Cupei denotă o lipsă de respect dar şi o ignoranţă crasă la adresa competiţiei. E jenant să-i priveşti pe jucătorii Energiei cum îşi aplaudă cu sportivitate adversarii care îi învinseseră pe teren şi aşteaptă să primească şi ei o medalie, o plachetă, o mini cupă, o diplomă...o ceva pentru că au ajuns în finala Cupei! Singurul gest a aparţinut unui site de sport care a acordat 7 tricouri pentru cei mai buni jucători pe posturi ai finalei. Florea a fost numit cea mai bună extremă stânga, Mazilu cel mai bun inter dreapta şi Sandu Iacob cel mai bun centru. Cei trei au fost astfel singurii jucători gorjeni care nu au plecat cu mâna goală de la Severin!

Am fost jucător la Steaua şi ştiu ce vorbesc. Dacă era Steaua sau altă echipă în situaţia noastră, cred că FRH ar fi onorat mai bine festivitatea. Cred că era normal să ne dea nişte diplome să ne aducem aminte. Nu cred că ar fi rupt prea mult din buget. Sunt puţin dezamăgit pentru asta!

Dan Ilieş, Energia

Pentru noi nu s-a dat nimic. A fost criză la Federaţie!

Ionuţ Mazilu, Energia

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: