Eric, fanul numărul 1 al soţiei sale, Cosmina

Eric nu se ţine numai de fotbal. E şi suporterul numărul unu al echipei de handbal a Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Asta de curând, de când soţia sa, Cosmina, s-a transferat la echipă.

Brazilianul a profitat de faptul că nu a avut antrenament de dimineaţă şi a dat o fugă până la Sala Sporturilor pentru a-şi vedea soţia la lucru. Eric nu a venit singur, ci însoţit de fiul său, Deric, şi de colegul şi prietenul cel mai bun de la Pandurii, Erico da Silva.

Eric face galerie !

Brazilian la origini, Eric e pe jumătate şi român. S-a mutat aici din 2007 când s-a transferat la Mediaş şi s-a căsătorit cu o româncă. Cosmina Dancu a fost aleasa jucătorului „cariocas” iar cei doi au împreună şi un băieţel, Deric, ajuns acum la 2 anişori. După 6 ani în Ardeal, Eric s-a mutat în această vară la Tg-Jiu. Asta a schimbat şi planurile soţiei. Iniţial, Cosmina trebuia să joace handbal la Târgu Mureş, împrumut de la Brăila. Târgu Mureşul era aproape de Mediaş, dar nu e aproape şi de Tg-Jiu aşa că doamna de Oliveira Perreira a ţinut neapărat să vină lângă soţ şi micul Deric. nevasta_lui_ERIC

Cosmina a solicitat transferul la echipa Universităţii „Constantin Brâncuşi”, iar ieri a şi evoluat într-un amical cu Vâlcea. Totul sub privirile atente ale lui Eric, micuţului Deric şi lui Erico da Silva, celălalt brazilian venit în vară şi care acum e cel mai bun prieten al lui Eric. Aceştia au format o mică galerie braziliană în tribunele Sălii Sporturilor. „Mereu când joacă soţia mea, vin s-o susţin. Acesta e primul ei meci la Tg-Jiu aşa că am venit cu copilul s-o susţinem. Ea are un contract cu Brăila, dar nu vrea să se întoarcă acolo pentru că nu vrea să fie departe de familie. Nici nu pot să fiu împotrivă să joace handbal, aşa că am găsit o soluţie. A venit la Tg-Jiu, a vorbit cu preşedinta de aici, i-a făcut o ofertă şi va semna. Mă bucur pentru ea pentru că mereu a fost o sportivă de performanţă şi aşteaptă să facă performanţă şi aici. Când eu eram la Mediaş, ea trebuia să meargă împrumut de la Brăila la Târgu Mureş. Dar apoi m-am transferat eu aici şi a trebuit să vină şi ea. Ea joacă de plăcere iar când faci ceva din plăcere iese mai bine”, a declarat mereu jovialul Eric.

3 – luni şi jumătate au trecut de când Eric de Oliveira Perreira s-a căsătorit cu handbalista Cosmina Dancu

Vrea să joace pentru România, ce mai aşteptaţi?

Aflat de 6 ani în România, Eric şi-a depus actele ca să devină cetăţean român. Brazilianul îşi doreşte să joace pentru naţionala României, dar nimeni de la Federaţie nu i-a dat vreun semn că ar fi dorit. România e una din puţinele ţări europene care nu a naturalizat jucători străini. Deh, noi mergem pe mâna „maestrului” Piţurcă şi ale lui idei „strălucite”. Judecând după prestaţia haotică a naţionalei cu Turcia, era nevoie de un jucător sclipitor ca Eric care să desfacă apărarea ienicerilor. „Naşul” Sandu şi ai săi rămân însă aceeiaşi oameni cu idei învechite care merg pe mâna unui selecţioner falimentar care nu agreează ideea jucătorilor naturalizaţi. Cupa Mondială din Brazilia se va vedea bine la televizor cel mai probabil. „Nu am luat încă cetăţenia, aşa că nu pot spune multe. Am spus mereu, dacă ei vor, eu mă bag, dacă nu vor, nu mă bag. Păcat că au pierdut meciul ăsta, acum şansele sunt foarte mici, dar trebuie să rămânem încrezători mereu că pot să ajungă la Cupa Mondială”, a spus Eric care aşteaptă în continuare un semn de la oamenii de la FRF.

„Eric vrea să obţină cetăţenia, iar dacă selecţionerul apelează la el, sigur Eric va merge pe jos la naţională. Ar fi frumos ca Eric să joace la Mondiale în Brazilia pentru noi.”   Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: