Ciucur: „Ne batem la titlu!”

Eroul pandurilor din Europa, Alex Ciucur e şi cel mai optimist dintre elevii lui Pustai. Mijlocaşul de 23 de ani crede că Pandurii poate ajunge în primăvara europeană, dar şi să se bată la titlu!

De Ciucur s-a vorbit în ultima vreme că ar putea ajunge la Steaua. Mijlocaşul nu crede că ar avea loc acum printre vedetele lui Reghe.

Visează sus de tot !

Ciucur alături de restul colegilor tocmai a terminat stagiul de pregătire de la Alba Iulia. Mijlocaşul le-a intrat la inimă colegilor şi fanilor prin golurile decisive de la Tel Aviv şi Braga care au dus pandurii în grupele Europa League. Ciucur crede că pandurii pot visa chiar mai sus în Europa. „Avem o grupă destul de grea, plecăm cu şansa a treia, dacă nu a patra. Ne dorim mult să trecem de grupe dar decât să fiu foarte optimist, sunt mai degrabă modest şi să sper, aşa cum am făcut-o cu Hapoel sau Braga”, spune jucătorul de 23 de ani cu gândul la duelurile cu Dnepr, Pacos de Ferreira şi Fiorentina. Ciucur crede că Pandurii poate pune probleme chiar şi în lupta la titlu. “Ne batem la titlu, bineînţeles! Acum avem un lot bun, numeros, dar ne va fi greu să ne batem pe trei fronturi. Vedem la anul dacă am reuşit să ajungem unde ne-am propus.”

3 – goluri are Ciucur pentru Pandurii: cu Hapoel, Chiajna şi Braga

Nu se vede la Steaua

Ciucur a făcut subiectul unor zvonuri de transfer după eurogolurile cu Hapoel şi Braga. Conform ProSport, Steaua ar fi vrut să ofere 700 de mii de euro pe jucătorul adus de Pandurii de la CSMS Iaşi. Ciucur e realist însă şi ştie că i-ar fi greu să se impună într-o echipă cu Tănase, Chipciu, Adrian Cristea sau Adi Popa. „Cine nu şi-ar dori să ajungă la Steaua? E greu să ajungi aici, mă declar onorat că o echipă precum campioana României este interesată de mine. E cel mai galonat club, dar momentan nu am loc acolo. Cel mai bun lucru pentru mine ar fi să rămân la Pandurii, să ajut în continuare echipa pentru că putem face performanţă. Avem o echipă bună, frumoasă şi voi rămâne aici cel puţin până în iarnă”, mai spune mijlocaşul care nu şi-a câştigat încă nici postul de titular sub comanda lui Pustai. De altfel cele două goluri de poveste ale lui Ciucur din Europa au fost marcate din postura de rezervă.

“Visul meu este să ajung în campionatul Germaniei, îmi place cum se joacă acolo. Nu mi-am propus să ajung la o echipă mare pentru că ar fi foarte greu. De mine ar fi o echipă de la mijlocul clasamentului, cu care să joc în cupele europene. Ar fi frumos să ajung la Stuttgart.”  Alex Ciucur, Pandurii

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: