Eşec acasă pentru ACS Vitorul la debutul noului antrenor

Antrenorul care l-a înlocuit pe Flavius Stoican pe banca ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuț, a debutat cu un eșec la revenirea  sa. ACS Viitorul a pierdul acest prim meci dinplay-out, scor 2-4, în faţa uneia dintre echipele de pe ultimele locuri, şi a pierdut prima poziție în Grupa B a play-out-ului.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a arătat în scădere de formă după şocul provocat la echipă de plecarea lui Flavius Stoican. Deşi noul antrenor, şi mai vechea cunoştinţă a echipei ACS Viitorul, Cristian Lupuţ, este cel care a format o mare parte a jucătorilor din lot, acesta a avut un debut dificil.

Scorul a fost deschis în minutul 22 de oaspeţi       prin Adi Chică-Roșă cu o lovitură de cap iar înainte de pauză tot oaspeţii de la Buzău au înscris pentru 0-2. Mingea șutată de Toma a fost deviată,  a ricoșat la Tucaliuc, care i-a pasat pe culoar lui Cristian Ciobanu, iar acesta, la rândul lui, a trimis în mijlocul careului, de unde Ciprian Petre a finalizat simplu, cu latul. După revenirea de la cabine tot oaspeţii au început mai bine jocul şi au înscris pentru 0-3.  Ciobanu a pornit pe un contraatac pe stânga, a avansat până în careu, a şutat pe jos, Bodea respinge în față, iar Sebastian Ghinga a trimis în poartă.

Campioană a penalty-urilor, echipa gazdă nu a ratat ocazia nici în acest meci şi a beneficiat de un penalti care adus scorul la 1-3. Paraschiv a fost în careu, Darius Buia a executat cu siguranță penalty-ul și a înscris.

În minutul 76 oaspeţii au revenit şi au înscris din nou, scorul devenind 1-4. Ciobanu a pătruns în careu, a șutat la firul ierbii, Bodea a respins în față, iar Gheorghe Andronic, intrat pe teren în locul lui Petre, a fost pe fază și a trimis în plasă.

În minutele de prelungire gazdele au mai reuşit să înscrie un gol, iar scorul final a fost 2-4, antrenorul Cristian Lupuţ redebutând cu un eşec acasă pe banca ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: