Eșec la debut pentru Porter Troupe

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe terenul echipei CSM Baschet Petrolul Ploieşti. Gazdele s-au impus cu scorul de 92-86 în meciul de debut al lui Porter Troupe ca antrenor principal al grupării gorjene.

CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a produce surpriza în Sala Olimpia din Ploieşti dar avantajul luat de ploieşteni în prima parte a meciului s-a dovedit decisiv în stabilirea echipei câştigătoare. Gorjenii au alergat apoi aproape tot meciul pentru a reface diferenţa de pe tabelă și au fost foarte aproape de o revenire spectaculoasă pe final de meci. Coordonaţi din teren sau de pe bancă de Porter Troupe, dar și de Claudiu Alionescu, de la marginea terenului, baschetbaliştii gorjeni s-au apropiat la doar 3 puncte diferență de echipa din Ploieşti, cu doar 35 de secunde înainte de finalul meciului. Ploieştul a avut ultimul atac şi a câștigat partida.

Porter Troupe, antrenorul care a debutat cu această ocazie pe banca echipei CSM Târgu Jiu s-a declarat mulțumit de prestația echipei. „Sunt foarte mulțumit de efortul pe care l-au depus jucătorii astăzi. Apreciez foarte mult că am jucat tare și nu am renunțat, asta ne arată ca dorința este acolo. Trebuie însă să reducem numărul mare de greșeli și de îndată ce vom face asta cu siguranță ne vom atinge și obiectivele”, a spus Troupe pentru csmtargujiu.ro.

Cannefax a fost cel mai bun marcator șînscriind 25 de puncte cu o  recuperare şi 2 pase decisive. A fost urmat de Shamiel Stevenson cu 19p, 5 recuperări şi 3 pase decisive. Porter Troupe a strâns 10p, 1 recuperare şi 2 pase decisive.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: