Eşec pentru Gilortul cu echipa lui Dorian Gugu

Gilortul Târgu Cărbunești nu a reuşit să ia nici un punct în deplasarea de la Deva, din etapa a 6-a a Ligii 3. LPS Cetate Deva, formaţia hunedoreană care îl are pa bancă şi pe antrenorul gorjean Dorian Gugu, s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul cu formaţia gorjeană antrenată de Mario Găman.  

Hunedoara rămâne un tărâm interzis pentru formaţia de Liga 3 Gilortul Cărbuneşti, care nu a luat nici un punct din confruntările cu echipele din judeţul vecin. Gorjenii antrenaţi de Mario Găman nu au putut nici de această dată să aducă puncte din deplasare, deşi echipa din Deva nu câştigase nici un meci acasă, şi a adus puncte numai din deplasare.

Partida desfășurată pe terenul de la Deva s-a încheiat cu acelaşi scor la care Gilortul a pierdut şi la Hunedoara, 2-0 pentru gazde.

Problemele de lot ale lui Găman se văd deja de pe foaia de joc pe care nu a avut decât o singură rezervă neutilizată după ce a efectuat schimbările.

Echilibrul de pe tabela de joc s-a rupt după o fază fixă, gazdele înscriind în urma unui corner, cu largul concurs al arbitrului Kemeneș, după ce un jucător al gazdelor l-a împins pe portarul Jianu dincolo de linia porții, iar Țoiu a înscris nestingherit cu capul, la vinclu. Două minute mai târziu, Deva închide deja tabela, Lupu înscriind cu un șut plasat din interiorul careului mare. Prima repriză a aparţinut clar gazdelor, Gilortul necontând în atac, rezumându-se în a se apăra grupat în propria jumătate și încercând contraatacuri sporadice. Meliță ar fi putut marca golul de onoare în minutul 84 când gazdele au comis fault la centrul terenului, dar centralul a lăsat jocul să continue dar a dictat fault pentru oaspeţi, din cercul de la centrul terenului, după ce Meliţă  ajunsese  în careu.

Gorjenii mai bifează astfel o etapă fără puncte şi se afundă în subsolul clasamentului seriei a IV-a, unde ocupă ultima poziţie.

LPS Cetate Deva – Gilortul Târgu Cărbunești 2-0 (2-0)

Stadion: Cetate/Deva. Spectatori: 300.

Au marcat: Țoiu (20’), Lupu (22’).

Cetate: Manea – Kelemen, Bogdanovici, Radak, Doboș (cpt.) – Țoiu, Roncea (74’ Cocan), Bîrzan (64’ Preda), Iana (78’ Marton) – Lupu, Chivu (85’ Tătulea). Rezerve neutilizate: Apostol, Pușcașu, Jude. Antrenor principal: Ștefan Nanu. Antrenor secund: Dorian Gugu.

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Pociovălișteanu (46’ Ion), Ancuța – Avramescu (cpt.), Cîrstoiu – Passi (74’ Bubuioc), Codin (46’Almăjanu), Oprișa (65’ Sorea) – Meliță. Rezervă neutilizată: A. Paștiu. Antrenor: Mario Găman.

Cartonașe galbene: Roncea, Țoiu, Manea, Nanu (antrenor)/Pociovălișteanu, Bubuioc.

Cartonaș roșu: Radak.

Au arbitrat: Norbert Kemeneș (Baia Mare) – la centru, Bogdan Gireadă (Oradea) și Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc) – asistenți. Observatori: Silviu Mocanu (Arad) și Mihai Țîră (Alba Iulia).

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: