Gilortul joacă sub Cetatea Devei

Liga a 3-a programează în week-end meciurile din etapa a 6-a, iar Gilortul Târgu Cărbuneşti va evolua din nou în deplasare. Adversarul din această etapă este LPS Cetate Deva, echipă antrenată de Ştefan Nanu şi fostul secund de la Pandurii, Dorian Gugu.

Meciul celor de la Gilortul este programat vineri, de la ora 17:00,  pe cochetul stadion aflat la poalele Cetății Devei. Echipa din Cărbuneşti nu are o situaţie prea strălucită în clasament, unde împarte ultima poziție cu ACS Poli Timișoara, având fiecare câte un punct și golaveraj identic, 4-13. Nici gazdele de la  LPS Cetate Deva nu au avut un debut extraordinar, fiind doar pe locul 14, dar cu o zestre de 5 punte.

Gilortul trebuie să se concentreze măcar la meciurile cu echipele din vecinătate din clasament pentru a acumula puncte dacă vrea să spere măcar la încă un sezon în Liga 3.

Înaintea meciului de la Deva aceştia şi-au făcut curaj gândindu-se că etapa următoare au un meci mai greu  acasă cu Crişul Chişineu Criş: „O victorie a hunedorenilor ne-ar îndepărta de „zona speranței”. Băieții sunt conștienți că a venit timpul să aducă puncte de afară deoarece competiția nu așteaptă, mai cu seamă că săptămâna viitoare ne așteaptă un nou meci dificil acasă”.

La partida de vineri, din cauza unei accidentări, va lipsi din nou fundașul stânga, Marius Paștiu. Este posibil ca în formula de start a echipei lui Mario Găman să intervină câteva  modificări față de etapa precedentă și sunt șanse mari ca la Gilortul să își facă debutul și Marius Ion.

Partida dintre Cetate și Gilortul va fi oficiată de o brigadă ardeleană, condusă la centru de Norbert Kemeneș (Baia Mare) și care îi mai are în componență pe Bogdan Gireadă (Oradea) și Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc).

Program etapa a 6-a

ACS Poli Timişoara - Flacăra Horezu

CS Hunedoara - U Craiova 1948 SA

Gloria Lunca Teuz Cermei - ACSO Filiaşi

LPS Cetate Deva - Gilortul Târgu Cărbuneşti

Crişul Chişineu Criş - Şoimii Lipova

Fortuna Becicherecu Mic - Naţional Sebiş

Progresul Pecica - Viitorul Dăeşti

CS Comunal Dumbrăviţa - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: