Handbaliştii de la UCB debutează la Sala Sporturilor

Handbaliștii  de la UCB Târgu Jiu vor  susţine în acest week-end primul meci la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Partida  din etapa a treia a Diviziei A este programată duminică după-amiază, cu începere de la ora 15:00, adversarul fiind CNOPJ Timișoara.

Echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi  din Târgu Jiu va debuta în weeekend pe propriul teren, după ce a debutat deja în noul sezon al Diviziei A cu un meci disputat în deplasare. Gorjenii evoluează în acest sezon în Seria D a Diviziei A, iar în prima etapă au jucat în deplasare cu CSM Oradea,  fiind învinşi destul de greu  de una dintre cele mai bune formaţii din serie, scor 28-30. În etapa a doua UCB Târgu Jiu nu a avut joc programat, iar în etapa a treia joacă duminică la Sala Sporturilor cu CNOPJ Timișoara.

Handbaliştii universitari  de la Târgu Jiu şi-au propus să obţină primul succes în campionat cu această ocazie, UCB având ca obiectiv în acest sezon să aibă evoluții cât mai bune și o clasare cât mai sus la finalul sezonului.

Începând  din acest sezon UCB se va putea baza și pe serviciile fostului jucător de la Energia, Ionuț Mazilu, care îi va avea  alături în lot pe Bogdan Motoi, David Predan, Cătălin Ursu, toţi trei fiind portari şi pe Alin Tudor, Ionuț Ungureanu, Robert Marcoci, Bogdan Tomoiagă, Cătălin Popescu, Alexandru Lăcătușu, Adrian Vătavu, Bogdan Ivăşchescu, Daniel Ghișe, Alexandru Mărgineanu, Claudiu Marin şi Cătălin Meche.

Şi în noul sezon Adrian Gorun este antrenor principal al echipei UCB, fiind ajutat pe bancă de antrenorul secund Bogdan Chepea. În ceea ce priveşte obiectivul, Adrian Gorun nu are stabilit de conducere un obiectiv prea îndrăzneţ, principala sarcină fiind formarea unei echipe bune: „Vom lua fiecare meci în parte și le vom trata pe toate cu maximă seriozitate, astfel încât să avem și rezultate. Ca și obiectiv,  anul acesta vrem să creștem,  sa scoatem maxim de la fiecare meci, iar la final să tragem linie, vedem ce potențial avem și vom ști cum să abordăm viitorul sezon”.

În celelalte două meciuri ale etapei a treia, Universitatea Craiova va întâlni Politehnica Timişoara, iar CSM Oradea pe Unirea Sânnicolau Mare.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: