Înfrângere dură pentru Pandurii în deplasarea de la Călăraşi

Pandurii Târgu Jiu a suferit un eşec usturător  în faţa echipei antrenate în acest sezon de Cristi Pustai. Dunărea Călăraşi s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul disputat pe  terenul din Călăraşi din etapa  a noua a Ligii a doua.

Pandurii nu au contat în meciul cu Dunărea Călăraşi, dominat din primele minute de elevii lui Cristi Pustai. În minutul 7 cei de la Dunărea au arătat intenţiile ofensive când Ekollo a ratat prima mare ocazie timiţând peste poartă de la 16 metri. În minutul 17 Adrian Bogoi a fost nevoit să facă deja o primă schimbare neprevăzută scoţându-l pe Şendroiu, care acuza probleme medicale, şi trimiţând pe teren pe Tănăsoiu, care de  asemenea  a avut probleme, el revenind acum după o lungă  absenţă de pe teren.

Din minutul 21 a început  seria de goluri  a gazdelor care au dominat apoi întregul joc, Bogdan Rusu deschizând scorul cu un şut din careul mic. Din minutul 38 scorul a devenit  2-0  după ce Bogdan Şandru a şutat  plasat din afara careului, de la 22 de metri, şi a înscris lângă bara din  dreapta  lui Mihai Cotolan. Până la pauză scorul a devenit  deja 3-0, Ariel Lopez înscriind şi el cu o lovitură de cap din careul mic.

Abia în minutul  58 Pandurii au avut prima ocazie prin  Patrick Popescu care a şutat din întoarcere din colţul careului mic, dar Calancea s-a întins şi a respins în corner, de sub transversală. Scorul final  a fost stabilit în minutul 85 de Georgian Honciu care a înscris cu un şut plasat din 17 metri.

Pandurii se întorc de la Călăraşi fără nici un punct şi rămân în subsolul clasamentului iar săptămâna viitoare vor juca pe teren propriu cu Petrolul.
 

DUNĂREA CĂLĂRAŞI - PANDURII TÂRGU JIU     4-0

Stadion: Complex Municipal Dunărea - Teren 1 ”Ion Comşa” (Călăraşi);

Dunărea: Calancea - Mendy, Bg. Şandru (cpt.), Al. Sîrbu, R. Crişan, A. Lopez, Rob. Boboc, Gab. Toma, Bawab, Ekollo, Bg. Rusu

Rezerve: Krell - Zete, Sabangeanu, Honciu, Ozcan, Preoteasa, Gliga. Antrenor: Cristian Pustai

Pandurii: Mih. Cotolan - P. Chiş, Oiţă (cpt.), Vasilescu, Lu Yuefeng, Vişan, Nic. Cotolan, Şendroiu, Du Ho Kim, P. Popescu, Rasoveanu

Rezerve: Al. Opriţa - I. David, Tănăsoiu, Erhard, Rob. Bratu, R. Cristea, R. Filip.Antrenor: Adrian Bogoi

Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); Asistenţi: Ştefan Dumitrache (Palanca - Prahova) şi Cristian Daniel Ilinca (Craiova); Rezervă: Ionuţ Constantinescu (Galaţi); Observatori: Silviu Veronel Ioan (Galaţi) şi Florentin Barbu (Giurgiu).

Rezultate  şi program, etapa 9

         Vineri, 27 Septembrie

FK Csikszereda - Universitatea Cluj     1-1

         Sâmbătă, 28 Septembrie

CSM Reşiţa - Farul Constanţa     2-1

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara          1-4

SCM Gloria Buzău - Concordia Chiajna        2-1

UTA Arad - Daco-Getica Bucureşti       6-0

Dunărea Călăraşi - Pandurii Târgu Jiu          4-0

Campionii FC Argeş - Turris Oltul Turnu Măgurele         3-2

         Duminică, 29 Septembrie

Ripensia Timişoara - Sportul Snagov   11:00

Metaloglobus Bucureşti - Rapid   12:00

         Marţi, 1 Octombrie

Petrolul Ploieşti - CS Mioveni       17:45

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: