Eşec şi egal în amicalele de week-end ale Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbunești a pierdut primul meci amical din week-end, disputat pe propriul teren cu Vulturii Fărcășești, scor 0-1 (0-0). Al doilea joc de verificare susţinut duminică, tot pe terenul din Cărbuneşti, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Petrolul Ţicleni.

Gilortul a cedat sâmbătă în amicalul susţinut în faţa formaţiei de Liga 4, Vulturii Fărcășești, scor 0-1, pentru echipa oaspete golul fiind marcat de Sorin Bugiu, în minutul 66’. După o săptămână de antrenamente intense, în care Mario Găman și Bobi Staicu i-au încărcat fizic pe jucătorii Gilortului, aceştia au programat şi două meciuri amicale în week-end.

În amicalul cu Vulturii doar Andrei Paștiu, Ionuț Tătaru și Robert Bubuioc au fost menajaţi, fiind urmăriţi  la lucru toți ceilalți jucătorii aflați la pregătire. „A fost un meci util în compania unei formații solide a campionatului județean și cu o prestație mulțumitoare a băieților noștri, ținând cont de nivelul de pregătire la care se află. Prima repriză a fost controlată autoritar de formația noastră, care a demonstrat că stă mai bine din punct de vedere fizic decât adversarul, cu o circulație bună a mingii și dese schimbări a direcției de joc. Actul secund, ceva mai echilibrat, a adus și reușita lui Bugiu, care a speculat așezarea precară a defensivei noastre, la una dintre puținele situații de poartă”,  au explicat cei de la Gilortul acest eşec pe pagina oficială a clubului.

Duminică, Gilortul a încheiat cu o remiză cel de-al doilea amical din week-end şi al treilea joc de verificare din perioada de iarnă. Meciul cu Petrolul Țicleni s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce la pauză oaspeţii au condus, scor 0-1. Golurile acestui amical au fost marcate de Sebastian Safta pentru Gilortul, în minutul 68, şi Elvis Samoilă pentru Petrolul, în minutul 34'. Meciul  a fost unul mai bun pentru gazde care au ratat foarte mult trimițând de cinci ori balonul în bara porții oaspeților.

Gilortul Târgu Cărbuneşti – Vulturii Fărcăşeşti 0-1 (0-0)

Gilortul (repriza 1): Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta, M. Paștiu – Avrămescu – Stoichițoiu, Roncea, Oprișa, Stăniloiu – Berescu.

Gilortul (repriza 2): Constantinescu – Afrim (65’ Buzurin), Dolcescu, Avrămescu, M. Paștiu (52’ Bărăitaru) – Oprișa (65’ Pociovălișteanu) – Almăjanu, Roncea, Sorea, Stăniloiu (51’ Ancuța) – Berescu (62’ Glăvan).

Gilortul Târgu Cărbunești – Petrolul Țicleni 1-1 (0-1)

Gilortul (repriza 1): Constantinescu – Buzurin, Dolcescu, Safta, Bărăitaru – Avrămescu – Stoichițoiu, Sorea, Almăjanu – Berescu, Glăvan.

Gilortul (repriza 2): Constantinescu – Buzurin (51' Afrim), Dolcescu (65' Pociovălișteanu), Safta, Bărăitaru (51' M. Paștiu) – Avrămescu (65' Ancuța) – Sorea (65' Cocioabă), Almăjanu, Stoichițoiu (58' Oprișa) – Roncea, Glăvan (51' Stăniloiu).

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: