Gilortul Cărbuneşti susţine două meciuri în week-end

Week-end plin pentru jucătorii echipei din Cărbuneşti care au în program o dublă întâlnire amicală cu două dintre fostele colege din campionatul judeţean. Gilortul va disputa două meciuri amicale în compania formațiilor Vulturii Fărcășești și Petrolul Țicleni din Liga 4 Gorj.

Gilortul încheie în week-end prima parte a perioadei de pregătire cu o dublă întâlnire amicală care include două meciuri în compania formațiilor Vulturii Fărcășești și Petrolul Țicleni.

Fotbaliştii lui Mario Găman au avut parte de o nouă săptămână de acumulări, cu 5 antrenamente, în care s-a pus accentul pe pregătirea fizică. Partidele de sâmbătă și duminică vor fi ultimele din această perioadă, după care staff-ul tehnic va definitiva lotul și, în proporție de 90%, jucătorii care vor fi opriți urmează să completeze lotul pe care aceştia se vor baza în retur.

Luni va începe a doua parte a pregătirii în care se va pune accent pe antrenamente fizice, tehnice și tactice și se va urmări cristalizarea primului unsprezece. Cele două meciuri au fost programate pe propriul teren dar, dacă suprafața de joc de pe propria arenă nu va fi corespunzătoare, cei de la Gilortul au anunţat că partidele se vor desfășura pe terenul sintetic din Rovinari. În amicalul de sâmbătă, Gilortul va întâlni Vulturii Fărcăşeşti, echipă care a susţinut deja mai multe meciuri amicale, cu adversari mai bine cotaţi,  Pandurii Târgu Jiu, Tractorul Cetate şi CSO Filiaşi.
Primul meci amical disputat de Gilortul Târgu Cărbunești în această perioadă de pregătire a fost cel cu Viitorul Brănești, scor  4-2 (2-1).

Jocuri de verificare Gilortul Târgu Cărbuneşti:

Gilortul - Vulturii Fărcășești, sâmbătă 08.02.2020,

Ora 12:00, stadion Cristinel Răducan;

Gilortul - Petrolul Țicleni, duminică 09.02.2020,

Ora 12:00, stadion Cristinel Răducan.

Vizualizări: 1,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: