Victorie lejeră pentru CSM Târgu Jiu cu Odorheiu Secuiesc

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au trecut lejer sâmbătă de echipa din Odorheiu Secuiesc, scor 34-17, la pauză handbalistele din Târgu Jiu conducând cu 15-6. Acest prim meci al echipei de senioare disputat la Târgu Jiu în campionat a strâns peste 500 de spectatori la Sala Sporturilor, mulţi dintre aceştia urmărind apoi şi meciul junioarelor III care au evoluat imediat după senioare.

Echipa feminină de senioare a CSM Târgu Jiu a mai disputat trei meciuri în 2020, unul în Cupa României și două meciuri în campionat, însă în deplasare, acest meci cu ACS Kezilabda Klub fiind primul din campionatul Seriei C la care  suporterii  au putut să asiste.

Echipa gazdă nu a avut probleme nici un moment în faţa celor de la Odorhei care au venit la Târgu Jiu cu un lot subţire, cu foarte puţine jucătoare, care au încercat doar să piardă la un scor cât mai mic. Din fericire pentru fetele lui Liviu Andrieş, care deja la pauză conduceau cu 15-6, scorul a luat proporţii în partea a doua a jocului fiind de 34-17 la finalul meciului.  

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost şi cea mai bună marcatoare, golghetera Mădălina Olariu, cu 8 goluri, asta fiind urmată de Iryna Zinatullina cu 7 goluri reuşite,  Ana Maria Diaconescu cu 4 goluri, Cristina Predoi, Andreea Rotaru, Gabriela Frunză, cu câte 3 goluri marcate fiecare, Valentina Toader, Bianca Chiriţă şi Bianca Stanca cu câte două goluri. Poarta gazdelor a fost apărată foarte bine de de Alina Chiuchiatu cu 5 intervenţii şi de Maryna Dumanska, cu 11 intervenţii decisive, din care şi o lovitură de la 7 m parată.

Echipa de handbal senioare a CSM a ajuns la cea de-a noua victorie din cele 13 meciuri disputate până acum în Divizia A, un parcurs neaşteptat de bun pentru o echipă tânără, aflată în primul an de activitate.

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: