Este în greva foamei de trei zile

Este de trei zile în greva foamei şi va continua protestul până când justiţia din Gorj va lua măsuri. Secretarul Obştii Arc din Crasna a luat această decizie în speranţa că va reuşi să stopeze abuzurile şi să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor cu care Obştea se confruntă. De trei zile a intrat în greva foamei, iar ieri a protestat în faţa Tribunalului Gorj. Acesta a venit cu o mulţime de pancarte prin care îşi spune nemulţumirile.

Bărbatul s-a postat de la primele ore ale dimineţii în faţa Tribunalului Gorj. Acesta protestează, nemulţumit fiind de toate neregulile care se fac la Obştea Arc de la Crasna. Secretarul Obştii spera ca în felul acesta instituţiile abilitate să se autosesizeze. Gorjeanul a venit cu multe pancarte prin care îşi prezenta nemulţumirile. Din punctul de vedere al gorjeanului, numai presa şi protestele îl pot ajuta să rezolve problemele. „Acesta este un protest al disperării. Nu mai suport să văd ce abuzuri se fac la Obştea Arc şi nimeni nu ia nicio măsură. Se vinde lemn foarte ieftin, iar apoi Obştea îl cumpără înapoi, dar la preţ dublu.  Mai mult decât atât, sunt nişte băieţi deştepti care primesc subvenţii de la APIA şi o mică parte din aceşti bani ajung la obşte. Nu se mai poate aşa ceva. Cineva trebuie să facă dreptate. Numai presa mai poate face ceva în ţara asta în care justiţia este oarbă. Eu sper să rezolv ceva şi să stopez toate aceste nereguli care se fac”, a declarat Haşcău Gheorghe.

35 DE GRADE

Bărbatul este de trei zile în greva foamei şi speră să mai reziste, deşi temperaturile de afară sunt foarte ridicate. „Luni am făcut greva foamei în faţa Obştii unde a fost umbră, marţi am fost la Judecătoria Novaci, unde a fost la fel, iar miercuri am venit la Tribunalul Gorj. Mă simt mai slăbit, dar sper să rezist. Am apă rece în maşină şi îmi pusei pe cap batiste ude. Este cald dar trebuie să mă sacrific”, povesteşte omul.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: