Candidat amendat cu sute de milioane în campanie

Amenzi record în această campanie electorală pentru candidatul Partidului Democrat Liberal la Primăria Padeş, Mihai Troacă. Până în acest moment candidatul PDL a primit amenzi de peste 150 de milioane de lei vechi pentru că nu a respectat legislaţia în vigoare pe timpul campaniei. Mihai Troacă susţine că deocamdată nu a primit procesele verbale, dar le va contesta.

Mihai Troacă s-a ales cu amenzi de circa 190 de milioane de lei vechi în cele aproximativ patru săptămâni de campanie electorală. Candidatul PDL la primăria Padeş a fost amendat atât de poliţişti, cât şi de jandarmi pentru că nu a respectat legislaţia în vigoare pe perioada campaniei electorale. „Din câte am înţeles eu a primit amenzi de la poliţie şi jandarmi de peste 150 de milioane de lei vechi pentru că nu a respectat legea electorală. Nu a respectat ce s-a stabilit la înainte de campanie. Din câte am înţeles a început să care balast, pietriş, nisip pe nişte uliţe, nu am eu treabă dar măcar să aibă documente şi să plătească dările la stat că oricum de la primărie nu are autorizaţie. În plus de asta, nu a respectat orele pentru manifestaţii”, a declarat un consilier local al USL, Ion Suhaşu. 

Mihai Troacă nu a primit niciun proces verbal până în acest moment dar s-a gândit să le conteste.” Eu nu am primit niciun proces verbal. Nu mi-au venit amenzile acasă. Eu am auzit că şi pe alţii i-am amendat, pe alţii nu. Cred că de la actualul primar au plecat toate astea. Eu le voi contesta toate procesele verbale pentru că nu se justifică. Nici nu ne-au informat pentru ce ne-au amendat. Noi am aflat de la alte persoane. Amenzile au fost date din disperare”.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: