Un TIR ce transporta un utilaj pentru CE Rovinari s-a răsturnat

Un TIR încărcat cu un utilaj greu care trebuia să ajungă la Termocentrala Rovinari s-a răsturnat pe centura Jiului din Târgu Jiu, din cauza vitezei. Şoferul TIR-ului nu a redus viteza într-o curbă, iar din această cauză s-a răsturnat. Echipele de la Depanări s-au chinuit aproape 8 ore să ridice TIR-ul răsturnat.

TIR-ul încărcat se întorcea de la Sebeș, Alba, acolo unde fusese reparat utilajul de trebuia să ajungă la Termocentrala Rovinari. Pe centura Jiului însă, TIR-ul s-a răsturnat. Șoferul susține că de fapt un alt autoturism i-a tăiat calea și nu a mai avut ce face. A tras dreapta și s-a răsturnat. “Nu aveam mai mult de 20 kn/h. A venit însă o mașină și i-a tăiat calea, iar din această cauză m-am răsturnat. Sunt încărcat, am un utilaj care trebuia să ajungă la Rovinari la centrală”, susține șoferul.

Ajuns la fața locului, patronul societății care deține TIR-ul s-a luat cu mâinile de cap. Norocul acestuia e că îl avea asigurat, după cum susține. “E asigurat, nu asta ar fi problema. Oricum e distrus foarte rău. Nu știu....”, a declarat patronul care închiriase TIR-ul pentru transportul utilajului.

Echipele de la Depanări auto s-au chinuit ore în șir să ridice mai întâi utilajul de la CE Rovinari, iar mai apoi TIR-ul. Mai bine de opt ore a durat această operațiune. În acest timp circulația în zonă s-a desfășurat pe un singur sens de mers. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că de fapt vinovat pentru producerea evenimentului este nimeni altul decât tânărul șofer de TIR, care nu a adaptat viteza.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: