Etapa a 8-a. Pandurii şi ACS Viitorul nu se văd la tv

FRF  a anunţat programul etapei a 8-a a campionatului Ligii 2 care se va întinde de vineri şi până luni seară. Datele oficiale de desfăşurare ale celor zece meciuri au fost stabilite de Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal, iar televiziunile au decis să transmită câte un meci pe zi. Printre meciurile televizate nu se numără nici jocul celor de la Pandurii cu UTA, dar nici meciul liderului Turris cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Etapa a 8-a debutează chiar cu cel mai important meci, vineri, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, având loc derby-ul dintre Universitatea Cluj şi Petrolul, două echipe care ţintesc promovarea şi în acest sezon, după ce în cel trecut au ratat-o.

Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate cinci partide, la Ghermăneşti, Mioveni, Târgu Jiu, Bucureşti (Juventus) şi Turnu Măgurele, însă niciuna nu a fost atrăgătoare pentru televiziuni, chiar dacă sunt meciuri interesante ca CS Mioveni - Dunărea Călăraşi sau Pandurii - UTA.

Opţiunea televiziunilor pentru ziua de sâmbătă a fost jocul dintre Concordia Chiajna şi Campionii FC Argeş, programat de la ora 12:30. Şi tot sâmbătă are loc meciul dintre ASU Poli şi CSM Reşiţa, acesta fiind mutat la ora 16:30 la solicitarea în special a timişorenilor.

Duminică are loc un alt meci interesant, de la ora 12:30, în Regie, Rapid primeşte vizita SCM Gloriei Buzău, iar aceasta este a treia opţiune a televiziunilor în această etapă.

Meciul care încheie etapa are loc luni, de la ora 17:00, la Constanţa, unde Farul şi Ripensia se vor întâlni pe stadionul ”Gheorghe Hagi”, iar în cazul în care partida va avea mai multe minute de prelungiri, riscă să se joace pe întuneric, fiindcă arena nu mai are instalaţia de nocturnă funcţională.

Program etapa a 8-a:

vineri, 20 septembrie, ora 18:00

Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

sâmbătă, 21 septembrie, ora 11:00

Sportul Snagov - FK Csikszereda   

CS Mioveni - Dunărea Călăraşi   

Pandurii Târgu Jiu - UTA Arad   

Daco-Getica Bucureşti - Metaloglobus Bucureşti   

Turris Oltul Turnu Măgurele - Viitorul Pandurii Târgu Jiu   

sâmbătă, 21 septembrie, ora 12:30

Concordia Chiajna - Campionii FC Argeş - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

sâmbătă, 21 septembrie, ora 16:30

ASU Politehnica Timişoara - CSM Reşiţa   

duminică, 22 septembrie, ora 12:30

Rapid - SCM Gloria Buzău - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1 

luni, 23 septembrie, ora 17:00

Farul Constanţa - Ripensia Timişoara - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: