Gilortul a pierdut la Hunedoara în patru minute

Gilortul Târgu Cărbuneşti a pierdut meciul din etapa a patra a Seriei a IV-a în faţa formaţiei CS Hunedoara. Gazdele de la Hunedoara au decis soarta celor trei puncte în doar patru minute, în care au înscris de două ori.

Jocul dintre CS Hunedoara şi Gilortul a fost echilibrat în prima sa parte în care cele două formații s-au ținut reciproc în șah, aproape o jumătate de oră. Jucătorii gazdelor au alergat mai mult însă în prima repriză, superioritatea acestora concretizându-se în partea a doua a primei reprize cu două reușite din mijlocul careului mare, în urma a două atacuri ofensive și a erorilor comise de apărătorii celor de la Gilortul.

După pauză, antrenorul Mario Găman a schimbat sistemul de joc şi echipa sa a preluat iniţiativa. Din păcate Gilortul a dominat steril, dar nu a putut să concretizeze posesia superioară din partea a doua a meciului.

În ultimele 20 de minute oaspeţii au fost mai prezenţi în atac, însă golurile au  lipsit. Hunedorenii au mai avut un atac decisiv în minutul 85 după care jucătorul celor de la Cărbuneşti, Meliță, a fost aproape de gol, însă şutul său a lovit transversala în minutul 90. Astfel gazdele de la Hunedoara s-au impus graţie reuşitelor înregistrate în decurs de patru minute în prima repriză, iar Gilortul a rămas cu laudele pentru jocul mai bun din repriza a doua.

La meciul de la Hunedoara Gilortul a avut parte şi de aportul a  20 de suporteri care s-au deplasat la meci și și-au încurajat favoriții.

CS Hunedoara – Gilortul Târgu Cărbunești 2-0 (2-0)

Stadion: Michael Klein/Hunedoara, Spectatori: 600

Au marcat: Bloj (33’), Vasinc (37’).

Cartonașe galbene: D. Creciunesc, Cristian, Vasinc, Marinca/M. Paștiu, Almăjanu, Jianu.

CS Hunedoara: Dumitrescu – Ciucurescu, Kovacs, Radicof, C. Creciunesc – Iacob (46’ Scarlat), Marinca, D. Creciunesc (66’ Burlacu), Bloj (74’ Tecsi) – Cristian, Vasinc (cpt., 85’ Petrescu). Rezerve neutilizate: Raț, Kocsic, Trășcan.  Antrenor principal: Raul Spătaru

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Cîrstoiu, M. Paștiu – Avrămescu (cpt.) – Almăjanu (72’ Gîlceavă), Oprișa (67’ Sorea), Bubuioc (58’ Ancuța), Codin – Meliță. Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Pociovălișteanu, Passi. Antrenor principal: Mario Sergiu Găman.

Au arbitrat: Dan-Ștefan Buzărnescu – la centru, Pompiliu-Costinel Barbu și Marian-Cristinel Barbu – asistenți (toți din Craiova). Observatori: Emil Arșa (Arad, AR) și Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin, MH).

Rezultate Etapa 4

LPS Cetate Deva - Naţional Sebiş        1-3

ACS Poli Timişoara - U Craiova 1948 SA     0-5

Flacăra Horezu - ACSO Filiaşi     3-1

CS Hunedoara - Gilortul Târgu Cărbuneşti   2-0

Gloria Lunca Teuz Cermei - Şoimii Lipova    1-1

Crişul Chişineu Criş - Viitorul Dăeşti     3-1

Fortuna Becicherecu Mic - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii        2-1

Progresul Pecica - CSC Dumbrăviţa    1-1

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: