Petrolul Bustuchin, medie "înfiorătoare" de 9 goluri pe meci

Petrolul Bustuchin a reuşit un galop de sănătate în meciul cu Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia din etapa a treia a campionatului judeţean. Petroliştii au stabilit şi scorul etapei, 13-1, şi se menţin în fruntea clasamentului Ligii 4 şi după etapa a treia având o medie record de nouă goluri marcate pe meci.

Bustuchinul a reuşit din nou o victorie şi în etapa a treia dar şi-a consolidat golaverajul, stabilind şi scorul etapei.  Petrolul Bustuchin a învins cu scorul de 13-1 pe Stiinţa Flacăra Roşia de Amaradia, golurile gazdelor au fost marcate de Gîlcescu de 5 ori, Berescu  de 4 ori, Baros, Şelaru, Pruteanu şi Danciu, golul de onoare al celor de la Roşia de Amaradia fiind reuşit de Busuioceanu. Astfel, Petrolul s-a impus categoric în derby-ul local administrând oaspeţilor o infrângere usturătoare. Formaţia trimisă în teren de cuplul Priescu şi Fugaru i-a avut în componenţă pe: Nicolae, Vasile, Sosoi, Barbu, Nicolae, Pruteanu, Baros, Şelaru, Cojocaru, Gîlcescu şi Berescu  iar pe parcursul jocului au mai intrat Marina, Danciu, Ţucă şi Manea. Lideri în clasament din prima etapă, cei de la Bustuchin au recunoscut că se aşteptau la o victorie clară: „Clasamentul şi apetitul ofensiv al formaţiei noastre, ne făceau oarecum să ne aşteptăm la o demonstraţie de forţă a amfitrionilor, lucru care s-a si întâmplat pâna la urmă. Gazdele au pus în aplicare planul tactic impus de antrenorul formaţiei noastre şi au reuşit sa ajungă la o medie "infiorătoare" de 9 goluri pe meci”.

După trei etape Petrolul conduce Liga 4 judeţeană cu maximum de puncte şi 27 de goluri înscrise având doar un gol primit. Şi a doua clasată din Liga 4, Jiul Rovinari, a ajuns la trei victorii din trei meciuri disputate, învingând în etapa a treia cu scorul de 2-1 pe Internaţional Băleşti.

A treia clasată este Ştiinţa Turceni care ţine pasul cu primele două echipe din Liga 4, având tot nouă puncte după trei etape, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-2 pe CS Novaci.

În week-end s-au disputat şi meciurile din etapa a patra a Ligii a 5-a judeţene, acolo unde s-a schimbat liderul, Pandurii Padeş pierzând meciul din această etapă cu Olteţul Alimpeşti, scor 5-1 pentru gazde. Noul lider din Liga 5 este Unirea Bolboşi care are maxim de puncte după patru etape, învingând cu scorul de 4-1 pe Energetica Tismana. 

Galerie foto





Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: