CSM Târgu Jiu, a doua victorie în deplasare

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a înregistrat luni a doua victorie consecutivă în deplasare din acest sezon. Jucătoarele antrenate de Liviu Andrieş s-au impus cu scorul de 28 – 24 (15 - 14) în meciul de la Vâlcea cu echipa locală Naţional Râmnicu Vâlcea iar sâmbătă urmează să joace primul lor meci pe teren propriu, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Echipa de handbal fete a CSM Târgu Jiu a înregistrat luni o nouă victorie în deplasare în meciul cu Naţional Rm. Vâlcea. Elevele antrenorului Liviu Andrieş s-au impus cu scorul de 28 – 24, la pauză 15 – 14, la Râmnicu Vâlcea în ultimul meci al etapei a doua.

Antrenorul Liviu Andrieş a reuşit să formeze o echipă puternică într-un timp relativ scurt şi fără a avea un program de pregătire comparabil cu cel al echipelor de top, cu cantonamente de pregătire centralizată sau jocuri amicale. După o primă victorie obţinută în prima etapă în meciul de la Târgovişte, cu o echipă mult mai experimentată, iată că echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a învins mult mai experimentata formaţie vâlceană  Național. cu scorul 28-24. Primul care a ţinut să le felicite pe handbaliste pentru acest parcurs fără greşeală a fost primarul Marcel Romanescu, cel care şi-a dorit foarte mult să pună bazele acestui nou club. „Felicitări fetelor! Felicitări Liviu Andrieș! Încă o victorie importantă și totodată o bucurie imensă pe care ne-au făcut-o senioarele noastre. Sunt fete extraordinare, care tratează fiecare meci cu seriozitatea și maturitatea unui sportiv cu experiență”, a scris imediat după meciul de la Vâlcea edilul pe pagina personală  invitând în acelaşi timp gorjenii să fie prezenţi la primul meci de la Târgu Jiu al fetelor de la echipa de handbal senioare: „Este o invitație clară la primul lor meci pe teren propriu de sâmbăta viitoare, la Sala Sporturilor, unde vor întâlni echipa ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub. Vă aștept să le susținem împreună. Sunt convins că vom avea parte de un spectacol sportiv de excepție. Sâmbătă ne întâlnim, în număr cât mai mare, la Sala Sporturilor pentru că merită un public inimos care să le încurajeze”.

Atât echipa de junioare a CSM cât şi senioarele au avut un start perfect în noul sezon graţie condiţiilor foarte bune oferite de clubul primăriei dar şi seriozităţii antrenorilor şi handbalistelor care se pregătesc zi de zi la Sala Sporturilor, chiar şi în week-end.

 În etapa a treia a Diviziai A, handbalistele de la CSM Târgu Jiu întâlnesc echipa  ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub, din Odorheiul Secuiesc. 

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: