Fraţii Cotolan i-au învins pe fraţii Herea

Mihai și Cătălin Cotolan sunt cei doi jucători de 20 de ani din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu care au contribuit decisiv la prima victorie a formaţiei din Târgu Jiu în acest sezon. Cei doi fraţi gemeni de la Pandurii au avut în faţă, în echipa adversă, pe fraţii Claudiu şi Ovidiu Herea, care joacă pentru Metaloglobus Bucureşti.

Mihai Cotolan este portarul titular al celor de la Pandurii, iar fratele său, Cătălin Nicolae Cotolan, este fundaş, fiind marcatorul golului victoriei echipei gorjene în meciul susţinut în deplasare, în etapa a 7-a, cu Metaloglobus.

Cei doi fraţi gemeni, aflaţi şi sezonul trecut sub comanda lui Adrian Bogoi, au contribuit şi sezonul trecut la multe dintre rezultatele bune ale gorjenilor, portarul Mihai Cotolan fiind unul dintre remarcații precedentului sezon şi având 31 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei din Târgu Jiu.

Şi la acest meci cu Metaloglobus goalkeeper-ul s-a făcut remarcat în poarta celor de la Pandurii, păstrând poarta gorjenilor închisă şi ajutând echipa să înregistreze rezultatul de 1-0  în meciul cu Metaloglobus, echipa fraților Claudiu Herea (29 de ani) și Ovidiu Herea (34 de ani).

Jucătorul meciului a fost  însă fratele portarului, Cătălin Cotolan, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani care a marcat, în minutul 80, primul său gol în eşalonul secund. „Dedic golul în primul rând familiei mele şi tuturor celor care au avut încredere în mine. Nu mă voi opri aici”, a precizat după joc Cătălin Cotolan, cel care a adus prima victorie din acest sezon pentru Pandurii. Acesta a jucat în 15 meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu în Liga 2, în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020.

Antrenorul Adrian Bogoi s-a declarat mulţumit de evoluţiile tinerilor săi jucători  şi a precizat că se aşteaptă la reuşite din partea tuturor: "Avem jucători tineri şi foarte tineri, cum este şi Cotolan. Mă bucur că a dat Cotolan gol la acest meci, normal că mă aştept la reuşite de la toţi jucătorii care intră pe teren”.

Pandurii Târgu Jiu nu reuşise nici o victorie în acest sezon, până la ora partidei cu Metalogobus, câştigând la limită pe terenul unei echipe care venea după trei victorii consecutive. 

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: