Eugen Iovan, despre legea pensionării: ”Ne-au păcălit toți parlamentarii!”

Speranțele minerilor și energeticienilor privind pensionarea la 52 de ani par să dispară ușor-ușor. Președintele Sindicatului Energia Turceni, Eugen Iovan, spune că a participat la o discuție cu Toni Mihai Greblă, dar și cu șefii Casei de Pensii Naționale, însă a plecat cu un gust amar. ”Am fost păcăliți”, spune acesta. 

”Am stat de vorbă și cu domnul Greblă, dar și cu șefii Casei Naționale de Pensii. Ni s-a spus clar cum este această lege. Eu cred că am fost păcăliți. Dacă nu este cuvântul retroactiv, nu se poate aplica din urmă. Avem promisiuni cu senatorul care a inițiat acest proiect, să continuăm demersurile pentru a se da o Ordonanță de Urgență pentru a îndrepta această lege. Doar acest cuvânt trebuie să mai fie introdus, fiind vorba despre retroactiv”, a spus Eugen Iovan, la Radio Infinit.

Iovan mai este de părere și susține cu tărie că salariații au fost păcăliți. ”Am fost păcăliți. S-a spus de la început că legea nu este bună și nu o să se aplice. Legea este bună, dar nu se aplică din urmă. Suntem bolnavi și sperăm să avem câștig cu această lege. Ne-au păcălit toți parlamentarii. Au votat-o fără să fi aplicabilă. Avem promisiuni, dar tot ca înainte”, a mai spus Iovan.

Vizualizări: 2,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: