Evacuarea chiriaşilor din barăcile de la ACH, suspendată

Evacuarea chiriaşilor din barăcile de la ACH, suspendată

Buldozerele nu şi-au făcut apariţia, vineri, în zona barăcilor de la ACH, aşa cum anunţa executorul judecătoresc în urmă cu o săptămână. Acţiunea de demolare a fost suspendată ca urmare a contestării deciziei de executare silită.

Evacuarea chiriaşilor din barăcile de la ACH a fost amânată deoarece oamenii au contestat în instanţă decizia de executare silită. Vineri a fost termenul limită, impus de executorul judecătoresc, pentru a fi evacuate locuinţele, însă proprietarul terenului nu şi-a mai făcut apariţia în zonă. De teamă să nu fie luaţi prin surprindere, chiriaşii şi-au petrecut cea mai parte a zilei prin faţa barăcilor. Cele aproximativ 100 de familii nu vor putea fi evacuate până a se da sentinţa contestaţiei depuse la Judecătoria Târgu Jiu. Oamenii speră să poată locui în barăci cel puţin până în luna septembrie când le va expira contractul de închiriere încheiat cu Primăria Târgu Jiu.  (D.M.)

Alte ştiri pe scurt

Problemele de la Salvare

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj au avut săptămâna trecută prima şedinţă cu noul manager interimar, Marian Niculescu. La şedinţă au participat peste 100 de angajaţi de pe diferite departamente, care şi-au făcut cunoscute problemele cu care se confruntă la locul de muncă. Noul manager susţine că problemele cu sunt foarte grave, dar va încerca să le rezolve, pentru ca actul medical să se desfăşoare în bune condiţii. (A.F.)

Gorjenii preferă litoralul românesc

Din cauza lipsei banilor, dar şi din dorinţa de a-şi petrece concediile departe de casă, gorjenii au preferat în acest an Litoralul Românesc. Dacă în străinătate un concediu costă de ordinul sutelor sau chiar a miilor de euro, la Marea Neagră preţurile sunt mai mici, iar agenţiile de turism au venit cu tot felul de oferte în sprijinul turiştilor. (A.F.)

Ziua Mondială a Mediului, marcată în Gorj

În fiecare an pe data de 5 iunie se Sărbătoreşte Ziua Mondială a Mediului. În Municipiul Târgu-Jiu acţiunile dedicate acestei zile au început încă de vineri. Preşcolarii de la mai multe grădiniţe din Târgu-Jiu au susţinut un program artistic în centrul municipiului, au expus desene specifice, iar duminică a avut  loc o ecologizarea a Văi Sohodolului. (A.F.)

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: