Evacuat cu forţa din apartamentul fostei soţii

O femeie din Rovinari a fost nevoită să apeleze la instanţă pentru a evacua din apartament fostul soţ. Cei doi au divorţat prima dată în 2001, când apartamentul cu patru camere a rămas la femeie, cu condiţia plăţii unei sulte către fostul soţ. Doar că în 2002 s-au căsătorit din nou, iar după ani de convieţuire au ajuns din nou la divorţ.

Bărbatul a locuit permanent în apartament, atât în timpul căsătoriilor, cât și după, mai ales că cei doi aveau o fetiţă. Copilul a crescut însă, iar femeia a cerut și obţinut din nou divorţul în acest an. Sătulă să plătească cheltuielile de întreţinere și pentru fostul soţ, a cerut evacuarea, mai ales că acesta mai are două imobile unde poate locui, în apropiere de Rovinari.

Femeia le-a spus judecătorilor că „este supusă unor presiuni psihice constante și agresată verbal prin expresii jignitoare”, arătând chiar că în primăvara anului trecut a fost nevoită să cheme poliţia, din cauza unor violenţe fizice. Acum femeia este bolnavă și vrea să pună capăt măcar chinului psihologic la care este supusă.

Bărbatul a avut însă o altă variantă. A spus că divorţul a fost cerut de femeie exact când au terminat de renovat apartamentul, în care el ar fi investit 50.000 de lei. Mai mult, a spus că 80% din bunurile de la partaj erau cumpărate de el sau de mama lui. Judecătorii au constatat însă că solicitarea femeii este întemeiată, astfel că au dispus evacuarea bărbatului din apartament.

Vizualizări: 2,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: