Evans: „Îmi e ruşine pentru rezultatul de la Braşov!”

Antrenorul Energiei Rovinari mai crede în şansele echipei sale de calificare la play-off chiar şi după meciul pierdut în deplasare la ultima clasată. Theo Evans a explicat ieri că e dator să creadă în şansele echipei sale cât timp acestea încă mai există teoretic. Lupta pentru un loc de play-of se dă acum între mai multe echipe aflate la mijlocul clasamentului, şanse teoretice având acum şase echipe care se află la doar două puncte diferenţă la mijlocul clasamentului.

Tehnicianul Energiei nu-şi explică acest eşec neaşteptat pentru care se simte jenat în faţa fanilor. „Îmi este ruşine pentru rezultatul de la Braşov şi sunt foarte dezamăgit pentru că am sperat că vom câştiga acest meci. Nu am jucat la nivelul pe care-l doream şi de aceea am pierdut. Ne pare foarte rău că am dezamăgit fanii din acest oraş şi pe suporterii care au venit la Braşov pentru a ne susţine la acest meci”. Evans spune că va analiza atent toate greşelile comise de elevii săi la meciul de la Braşov, pierdut de Energia chiar la o diferenţă semnificativă de scor, în speranţa de a remedia problemele echipei sale şi a îndrepta greşelile comise la acest meci.

Şansele s-au diminuat

Jocul rezultatelor este cel care va decide calificatele la play-off crede Evans bazându-se pe faptul că echipa sa e la doar două puncte de locul cinci iar diferenţa dintre echipe în zona 5-12 a clasamentului e de doar patru puncte. „Şansele noastre au scăzut în acest moment dar mai există încă. Dacă am fi câştigat la Braşov am fi rămas pe locul 8 pentru că celelalte contracandidate, Steaua, Mureşul şi Otopeniul, au pierdut în această etapă. Privind spre clasament observăm că şanse mai sunt chiar dacă ele sunt mult diminuate, avem un singur meci în spatele Stelei sau Otopeniului”, a spus Evans ieri apreciind totuşi că nu va fi uşor pentru echipa sa să mai acumuleze puncte din deplasare: „Ne va fi extrem de greu pentru că avem şase partide foarte dificile în acest final de campionat şi nu mai avem voie să pierdem mai mult de un joc”.

„Nu m-am gândit până acum că am putea rata play-off-ul şi nici n-am renunţat la ideea de a ajunge acolo atâta vreme cât mai există şanse matematice de a ne atinge obiectivul”. Energia se află acum pe locul zece cu 35 de puncte dar este la egalitate cu Târgu Mureş şi Otopeni şi la doar un punct distanţă de Steaua şi Timişoara care ocupă locuri de play-off.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: