Eveniment astronomic la Târgu Jiu

Pasionații de astronomie sunt invitați la evenimentul Astro Show pentru a descoperi frumusețea și misterul cometelor și eclipselor, într-o atmosferă relaxantă și plină de aventuri interstelare. Evenimentul are loc pe 19 august, de la ora 19:00, în parcarea Shopping City Târgu Jiu, iar intrarea este liberă, se menționează într-un comunicat de presă.

Începând cu ora 19:30, vizitatorii vor participa la o gamă variată de activități captivante pentru toate vârstele. Carismaticul Profesor Trăsnit va coordona jocuri interactive de-a știința, captivând atât copiii, cât și adulții. De la învățături distractive la întrebări provocatoare, toți vor avea parte de o experiență plină de cunoaștere.

De la ora 20:30, Cătălin Beldea, vânător de eclipse din România, va susține o prezentare interactivă în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să afle secretele și povestea sa impresionantă despre cum a ajuns să vâneze fenomene astronomice rare, inclusiv în locuri îndepărtate precum Antarctica. În plus, cei mai activi participanți vor fi premiați.

Apoi, de la 21:30 are loc o sesiune de observații astronomice în care vor putea fi observate frumoasele minuni ale Universului, inelele lui Saturn, sateliții lui Jupiter și benzile sale precum și misterioasele cratere de pe Lună. 

Vizualizări: 3,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: