Eveniment culinar în week-end, la Târgu Jiu

Un eveniment culinar în premieră este organizat în acest week-end la Târgu-Jiu. ”Istanbul Street Food Festival” aduce pentru prima dată în municipiu preparate turcești.

Festivalul se va desfășura de vineri, 30 octombrie, până duminică, 1 noiembrie, în intervalul orar 12.00 - 21.00 în Piața Prefecturii.

Organizatorii promit un eveniment de excepție pentru cei care iubesc bucătăria turcească. ”Haideți să descoperim împreună o incursiune culinară orientală pe parcursul a trei zile pe care le vom petrece împreună cu dumneavoastră la Târgu-Jiu ISTANBUL STREET FOOD va aduce în premieră o parte din senzațiile culinare Turcești. Printre bunătăți o să descoperiți Adana kebab, Siș kebap, Tavuk kanat Çöp șiș și Urfa kebap, cotlet, berbecuț și Gozleme”, este invitația organizatorilor

Nu vor lipsi nici dulciurile care vor face deliciul evenimentului. ”O să fie renumitele plăcinte turcești, Su Borogi cu pastramă, carne de vită, brânză turcească, brânză și măsline, cu sugiuc sau cu ciocolată belgiana și alune de pădure, Baklavale cum nu ați mai văzut, Soguk Baklava cu sirop din lapte unică în România, dar și multe alte bunătăți”, promit organizatorii.

Vizualizări: 2,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: