Exemplul că se poate! Peste 150 de câini din Rovinari, adoptați în Germania și Austria

Adăpostul Canin din Rovinari e exemplul că problema câinilor fără stăpân are rezolvare și patrupedele au parte de o viață mai bună în loc să sfârșească în condiții improprii în padocuri sau pe străzi. 

 

Doar astăzi, 20 de câini adunați de pe străzile din Rovinari au fost adoptați în Germania și Austria. Anul trecut, din Rovinari, au fost adoptați, în total, 160 de câini care au parte de afecțiune și o viață frumoasă după ce au ajuns la adăpost și dați spre adopție mai departe. 

"O noua reușită pentru Adapost Public Canin Rovinari, astăzi, stabilim un nou record, 20 de câini și-au gasit o noua casa in țările occidentale (Germania și Austria). Mulțumim din nou asociațiilor pentru protecția animalelor Brunopet e.V., Tiere in NOT Austria și Tiere in Not Odenwald e.V. pentru toate eforturile financiare și logistice. 

De asemenea, va reamintim ca in anul 2022, Adăpostul Public Canin Rovinari a dat spre adopție un număr de 160 de câini, plasându-ne pe primul loc din județ", anunță autoritățile din Rovinari.

Galerie foto





Vizualizări: 1,601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: