Fabrică din Caracal, închisă. Sursa infectării, o persoană din Motru

O fabrică de textile din Caracal, județul Olt, a fost închisă ca urmare a apariției unui focar de Covid-19. Presa locală scrie că o angajată a fabricii din Motru, închisă din același motiv, a fost în delegație la Caracal, fiind sursa infecției.

Pe lângă cei 80 de angajaţi ai fabricii de textile din Caracal, unde a fost confirmat un focar de coronavirus, alte 261 de persoane, membri ai familiilor acestora şi ai celor opt depistaţi cu COVID-19, au intrat în izolare la domiciliu.

"Cu privire la apariția unor informații referitoare la posibila sursă de infectare cu virusul Covid-19, în cazul fabricii de confecții textile din Municipiul Caracal, precizăm că Direcția de Sănătate Publică Olt continuă ancheta epidemiologică. Din datele preliminare ale acesteia, reiese că, la sediul firmei de confecții textile, s-a deplasat, în delegație, o angajată de la o firmă dintr-un alt județ, firmă a cărei activitate a fost suspendată pentru apariția unor cazuri pozitive. Menționăm că ancheta epidemiologică deschisă în acest caz de Direcția de Sănătate Publică Olt este în curs de desfășurare", a transmis Prefectura Olt.

Mai multe angajate ale fabricii de tricotaje și confecții din Motru au fost confirmate cu noul coronavirus în ultimele zile, activitatea fabricii fiind suspendată de DSP Gorj pentru 14 zile.

Vizualizări: 3,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: