Fabrica focar Covid-19, închisă încă două săptămâni

Inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj au decis prelungirea măsurii de suspendare a activității fabricii de tricotaje din Motru, începând cu data de 5 mai a.c., pe o perioadă de încă 14 zile. „Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile legislației sanitare din domeniul sănătății publice și având în vedere ancheta epidemiologică, ce evidențiază faptul că focarul din cadrul societății este în derulare, prin apariția de noi cazuri COVID-19, atât în rândul angajaților, cât și în rândul contacților acestora“, transmite DSP Gorj.

Activitatea fabricii de tricotaje din Motru a fost suspendată începând cu data de 21 aprilie 2020, după ce au fost confirmate mai multe cazuri COVID-19 în rândul angajaților și a contacților acestora.

Până în momentul de față, un număr de 11 angajați ai fabricii de tricotaje și 21 de contacți ai acestora au fost confirmați cu COVID-19.

Redeschiderea unității se va face numai cu acordul Direcției de Sănătate Publică Gorj, în funcție de evoluția epidemiologică.

Vizualizări: 1,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: