O gravidă și doi copii, infectați cu Covid. Internați la spitalul din Târgu-Cărbunești!

Tot mai mulți pacienți infectați cu Covid 19 ajung să fie internați în spitalul de la Târgu-Cărbunești și, în fiecare zi, apar cazuri noi. O tânără însărcinată, o asistentă medicală de la Motru și doi copii au fost printre ultimii care au ajuns în unitatea medicală suport pentru Covid 19. În total, în spitalul din Târgu-Cărbunești sunt 33 de pacienți, iar starea lor de sănătate este bună.

Trei bolnavi infectați cu Covid 19 au fost declarați vindecați și au fost deja externați. În spital, au mai rămas acum 33 de persoane. Managerul spitalului, Constantin Tîrziu, nu se plânge de nimic. Susține că are în spital atât medicamente, cât și echipamente de protecție: „36, numărul total al pacienților care au fost internați, dintre care trei au fost externați, vindecați. Momentan, avem 33 de pacienți. O să mai apară încă doi sau trei, unul din Novaci, unul din Motru. Situația este bună până acum. Totul este sub control. Nu sunt probleme de niciun fel, medicație sau alte examinări care trebuie făcute pacienților”.

O gravidă și doi copii minori sunt printre ultimii pacienți internați în spital, iar starea lor este bună. „Avem și o gravidă cu sarcină de 12-13 săptămâni. Este internată în secția de Obstetrică Ginecologie. Starea ei este bună. A venit de la Motru. Nu a avut probleme cu sarcina, doar cu infecția cu Covid. Am înțeles că are și soțul care a ieșit pozitiv. Avem doi copii, un copil de 10 ani și unul de 14 ani. Starea lor este bună, sunt chiar foarte bine”, a mai spus Tîrziu.

Cea mai mare dorință a directorului este ca niciun cadru medical să nu se infecteze. Mai ales că situația de la spitalul din Târgu Jiu, unde mai mulți angajați în frunte chiar cu managerul s-au infectat cu Covid, îi dă fiori lui Tîrziu. „Am discutat cu asistentele. Eu asigur toate condițiile pentru a nu se infecta de la pacienți. Ce fac ei în afara spitalului, nu pot să urmăresc. Mă îngrijorează foarte mult situația de la Târgu Jiu. Mi-aș dori ca după ce se termină această pandemie, toți pacienții să fie vindecați și să nu am niciun coleg infectat cu coronavirus. Este una dintre prioritățile mele”, a mai declarat Tîrziu, la Radio Infinit. 

Vizualizări: 3,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: