Încă patru persoane vindecate din "lotul Motru"

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a anunțat luni că încă patru persoane infectate cu noul coronavirus s-au vindecat. Din păcate, spune primarul, un pensionar a murit. "Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, care suferea de mai multe boli grave, ceea ce a făcut ca organismul său să nu poată lupta cu infecția. Bărbatul a fost înhumat, respectându-se procedurile impuse de reglementările în vigoare pentru aceste situații, iar Primăria Municipiului Motru a fost alături de familie, acordând tot sprijinul. Îmi exprim profundul regret și adresez condoleanțe familiei îndurerate", a transmis Gigel Jianu.

Situația îmbolnăvirilor în orașul nostru este în trend descendent, în ultimele 24 de ore fiind confirmate, la testarea genetică, două persoane infectate cu virusul SARS- Cov2, (date corespunzătoare orei 13.00). Tot două persoane au fost internate în Spitalul Municipal Motru, în ultimele 24 de ore, și care așteaptă rezultatul testelor.

"Patru persoane internate au primit extraordinara veste că s-au vindecat și că vor fi externate! Ne bucurăm pentru toți și le dorim multă sănătate", este vestea bună dată de primarul Jianu.

"Vă rog să respectați, în continuare, cu responsabilitate, măsurile de protecție impuse de autorități astfel încât să menținem trendul descendent al infectărilor și să ținem sub control extinderea îmbolnăvirilor. Distanțarea socială și măsurile proprii de protecție sunt cele mai sigure soluții, astfel încât să depășim sănătoși această perioadă dificilă", mai spune primarul.

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: