Falimentul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, amânat pentru luna martie

Mai mulți dintre creditorii clubului ACS Viitorul Târgu Jiu au cerut falimentul celei de-a doua echipe de fotbal din Târgu Jiu. Intrată în insolvență în urmă cu un an, echipa a avut termen pentru luni, 6 februarie, în dosarul de faliment de la Tribunalul Gorj.

După Pandurii Târgu Jiu, a doua echipă de fotbal din Târgu Jiu este la un pas de faliment. Dosarul de faliment al clubului ACS Viitorul Târgu Jiu primise termen de judecare a cererilor de faliment pentru data de luni, 6 februarie. La termenul de luni însă debitoarea ACS Viitorul Târgu Jiu a solicita o amânare, procesul fiind amânat pentru data de 22 martie. „Solutia pe scurt: Termen la 22.03.2023, faţă de cererea de amânare formulată de debitoare. Încheiere de şedinţă  06.02.2023”, se arată pe portalul instanței la dosarul de faliment al clubului ACS Viitorul Târgu Jiu.

Pe același document se regăsesc creditorii care au de recuperat bani de la ACS Viitorul Târgu Jiu și pentru care se cere falimentul echipei, precum Primăria Târgu Jiu, TPSUT SRL, Succes All Security SRL, Succes Dezvoltare SRL, TPSUD SRL, Succes Nic Com SRL dar și fostul președinte al echipei Alin Nicolae Zgripcea, precum și foști jucători și antrenori care au de recuperat bani de la echipă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: