Veste bună pentru UCB Târgu Jiu

Programul Cupei României la handbal masculin a fost anunțat în week-end de Federația Română de Handbal. Universitarii gorjeni au primit o veste bună și ar putea trece de optimi având în vedere adversarul din această fază, Sporting Brașov.

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu a aflat cu cine se va duela pentru un loc în optimile Cupei României. Universitarii știu acum adversara din primul tur al Cupei României la handbal masculin, urmând să joace, la Târgu Jiu, cu Sporting Ghimbav. Echipa din Brașov pare un adversar accesibil, încheind prima parte a campionatului pe locul 7 în Seria D a Diviziei A.

Meciul care se joacă în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, va decide echipa care va juca apoi în optimile competiției.

Meciul dintre UCB Târgu Jiu și Sporting Ghimbav este programat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu miercuri, 15 februarie.

În faza următoare a competiției sunt calificate direct echipele Dinamo București, Minaur Baia Mare, CSM Constanța, Potaissa Turda și Steaua București.

Programul meciurilor din primul tur al Cupei României la handbal masculin:

CSM Sighișoara – CSM București

CSU Pitești – CSU Craiova

CSM Alexandria – CSM Vaslui

CS Medgidia – HC Buzău

Politehnica Timișoara – CSM Bacău

CS Sânnicolau Mare – CSM Reșița

CS UCB Târgu Jiu – Sporting Ghimbav

Politehnica Iași – HC Pietricica Neamț

CSM Făgăraș – CSM Odorhei

Universitatea Cluj – CSU din Suceava

CSM Focșani – CSM Oradea

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: