Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Falsă tâlhărie, demascată de poliţişti

 La data de 12 octombrie a.c., orele 17:45, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112, de către B.C., de 20 ani, din localitate, cu privire la faptul că trei persoane l-au agresat fizic şi i-au sustras suma de 400 lei şi 2 carduri bancare.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, au stabilit că tânărul de 20 ani a indus în eroare poliţiştii, în sensul că fapta de tâlhărie sesizată nu există, motivându-şi acţiunea prin faptul că avea nevoie de bani în scopul de a-şi achita nişte datorii mai vechi.

Poliţiştii l-au sancţionat contraventional pe B.C. cu amendă în cuantum de 500 lei, conform prevederilor O.G. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: