Delia Matache a trecut prin Poarta Sărutului, în drum spre Africa

Cântăreaţa Delia Matache şi omul de afaceri gorjean Răzvan Munteanu şi-au unit destinele sub Poarta Sărutului din Parcul Central. Cei doi au venit la Târgu Jiu însoţiţi de rude şi de prieteni apropiaţi. Nu a lipsit nici actorul Mihai Bendeac, prietenul cel mai bun al lui Răzvan. Petrecerea a avut la casa părinţilor mirilor de la Turburea. După căsătoria religioasă care va avea loc peste câteva săptămâni la Bucureşti, Delia şi Răzvan îşi vor face luna de miere în Africa.

Cununia civilă a Deliei Matache a fost oficiată de Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. Delia şi Răzvan au spus un “DA” hotărât şi au semnat certificatul de căsătorie în aplauzele invitaţilor şi ale localnicilor curioşi. Delia Matache a fost de acord să preia numele soţului său, de ieri numindu-se oficial Munteanu. Cântăreaţa a fost îmbrăcată foarte sexi, rochia sa fiind creată de Dana Budeanu.

Coafura simplă şi coroniţa din trandafiri crem, aceeaşi nuanţă ca şi buchetul, i-au dat vedetei o notă aparte de eleganţă. În ciuda emoţiilor mari, mirii radiau de fericire. “Am emoţii destule, dar sunt fericită. Viaţa noastră a avut o evoluţie firească şi totul a fost aşa cum trebuie. Ne-am dorit să ne cununăm la Poarta Sărutului, pentru că avem poveşti vechi legate de acesta operă brâncuşiană. Aici, am avut prima noastră întâlnire oficială”, a declarat Delia.

Nici Răzvan nu a ezitat în a-şi exprima deschis sentimentele. “E cea este mai frumoasă zi din viaţa mea. În acest moment suntem cei mai fericiţi români de pe pământ. Aici e un loc special pentru noi, iar vremea ne-a ajutat ca totul să fie exact aşa cum ne-am dorit”, a precizat Răzvan, imediat după legalizarea relaţiei lor.

Părinţii mirilor au avut emoţii duble

Chiar dacă tinerii au reuşit să-şi stăpânească emoţiile, părinţii lor nu au putut face acelaşi lucru. În timp ce tatăl lui Răzvan se fălea cu certificatul de căsătorie al fiului său, mamele mirilor îşi sorbeau copiii din ochi. “E prima nuntă din familie şi am emoţii duble faţă de ale lor. Delia mai are o soră, dar aceasta nu este căsătorită fiind mai mică decât ea. Trăiesc bucuria alături de copii şi le doresc să fie mereu fericiţi ca acum. Chiar dacă Delia s-a căsătorit nu consider că am pierdut o fată, ci mai degrabă că mi-am câştigat şi un băiat”, a declarat Gina Matache.

La rândul său, mama lui Răzvan a precizat că îşi doreşte cât mai repede nepoţi. “Îmi doresc foarte mulţi nepoţi, în special fete. Vreau să-mi facă două-trei nepoate şi asta cât mai sunt încă tânără şi pot să le cresc”, a menţionat Ioana Munteanu. În ceea ce priveşte copiii, Delia a precizat că va lăsa lucrurile să decurgă de la sine. “Ne plac copiii, dar nu vom face din asta un stres. Nu ne vom gândi zilnic la acest subiect, ci vom lăsa lucrurile să decurgă de la sine. Când se va întâmpla, vom primi vestea cu bucurie”, a declarat Delia Matache.

Mihai Bendeac, cavaler de onoare

Mihai Bendeac, prietenul cel mai bun al lui Răzvan, a fost cavaler de onoare la cununia Deliei. Acesta a declarat că împărtăşeşte bucuria mirilor şi că le doreşte să se iubească mereu ca acum. “Mă bucur pentru ei şi le doresc să se iubească mereu aşa cum se iubesc acum. Sunt convins că sunt foarte fericiţi împreună pentru că de foarte multe ori Răzvan îmi spunea că este incredibil că poate descoperi în fiecare zi, în Delia, o altă femeie”, a declarat Bendeac.

După ce s-a oficiat cununia, Delia şi Răzvan au ciocnit câte o cupă de şampanie cu invitaţii şi au participat la o adevărată şedinţă foto sub Poarta Sărutului. Delia Matache nu şi-a dezamăgit nici fanii care au aşteptat ore în şir în Parcul Central pentru a o putea vedea. Cântăreaţa s-a îmbrăţişat şi a făcut fotografii alături de  ei.

PETRECERE

Delia şi Răzvan au petrecut alături de invitaţii lor, la casa părinţilor mirelui de la Turburea. Aici au avut parte de obiceiuri gorjeneşti şi mâncăruri tradiţionale. “Petrecerea are loc la Turburea, la noi la ţară. Acolo, le-am pregătit mâncare tradiţională aşa cum mănâncă ei numai când pe la noi. Nu vor lipsi sarmăluţele şi piftiile”, a declarat Ioana Munteanu.              

LUNA DE MIERE

Delia şi Răzvan se vor căsători religios pe data de 16 septembrie, în Bucureşti. La câteva zile după încheierea ceremoniei, cei doi vor pleca în luna de miere. Delia a spus că şi-au ales deja destinaţia. “La noi chiar va fi o lună de miere. Vom pleca pentru o lună de zile în Africa. Am decis să ne riscăm. Vom vedea triburi şi alt gen de muzică”, a declarat Delia Matache.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: